Miért nem tudom kinyomtatni? (tudásbázis)
Lap elrendezése fül - nyomtatási terület - nyomtatási terület kijelölése
Hihetetlen helyekre tudtak eldugdosni dolgokat, brrrrr, utálatos az új office míg meg nem szokod :-(
Szia!
Nem tudom, mennyire "újabb" office-od van. A 2013-asban
fent: "Lap elrendezése" fül, és ott megtalálod: margó, tájolás (álló v. fekvő) és nyomatási terület, mellette kis fülecske, lenyitod:
kijelölése v. megszüntetése.
Remélem, így már megtalálod.
Szerkesztést engedélyezted, tudsz benne dolgozni? Igazából, balgomb - kijelölöd és nyomtatás.
Melyik office-od van?
Ettől függetlenül nem próbáltad kinyomtatni?
Én csak a régit ismerem.
Sziasztok!
Nagyon sürgős segítség kellenne.
Excel táblázatot készítettem. Rámegyek hogy nyomtatási kép és egyetlen egy üres oldalt mutat, semmi mást. Se a cellákat, se az adatokat, semmit.
Új fajta excell program, amivel régebben dolgoztam, azon még volt olyan hogy nyomtatési terület kijelölése, és úgy lehetett állítani. Ezen ez hol van? Újabb Office.
Aki tud kérem segítsen
További ajánlott fórumok:
- EXCEL-ben jártasak, segítsetek!A nyomtatóm egy adott dokumentum egy adott sorát nem hajlandó kinyomtatni. Miért?
- Naptárat készítettem, hol tudom ezt kinyomtatni és felfűzetni, hogy kész legyen?
- Akkor is beoltanak, ha nem lesz nálam kinyomtatott formában a hozzájáruló nyilatkozat?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kinyomtatni máshol az interneten megcsinált adóbevallást, ha nincs otthon nyomtatóm?
- Mi van akkor, ha az online vásárolt vonatjegyet nem tudom kinyomtatni?
- Hogy tudom a Hoxáról a recepteket kinyomtatni