Miért nem tudok mozgó képeket letölteni a számítógépemre? (tudásbázis)
A win10 soha nem lesz olyan jó, mint az XP, vagy a win7, mert folyton belepiszkálnak, és egyre többet akarnak tőle (persze a felhasználók rovására).
Sokszor kimondottan jól jön, hogy nincs frissítés.
Igen, olvastam
Nekem még XP van, semmi gondom vele. Hozzáértő guruk sikitanak, hogy azért terjed a malware és a virus mert XP és nincs frissités
Akkor nem terjedt amikor mindenki XP-t használt
Most ráeresztettem egy online viruskeresőt és egy malwart, semmi nincs a gépen
Szoval üzlet a Microsoftnak a mindig ujabb verziók, mi meg ugyse látunk a mélyére hogy melyik jobb
A Win10-ből meg kivették az asztali minialkalmazásokat, mert állítólag rajtuk keresztül sebezhetővé válik a rendszer.
Éppen ezt a „gyenge pontot” ne tudnák megvédeni ha akarnák? Nem hiszem.
nem gondoltam volna hogy a 10es ennyire gáz:/
akkor a 7re még ne is panaszkodjak,húzom vele amig lehet aztán majd meglátjuk.....
Mert a win7 nem támogat egy rakás dolgot, vagy ha mégis, ahhoz szakértőnek kell lenni op. rendszer területén.
Ha nincs elég bajod ezen kívül, térj át win10-re! (Én nem tenném, mert még több problémád lesz.)
sziasztok,mióta windows 7 van nekem,azóta ha letöltök/lementek a számítógépre bármilyen mozgó/GIF/ képet-fájlt,az nem mozog,vagy esetleg le se tölthető.
ismeri vki ezt a problémát?
sokáig a régi XP volt nekem is mint sok mindenkinek,ott pl nem volt ilyen probléma.mióta Win 7-em van,azóta van ez...
További ajánlott fórumok:
- A számítógépen film lejátszáshoz windows media player van, mást szeretnék letölteni, hol lehet?
- A YouTube-ról lehet videót letölteni a számitógépre?
- A fényképezőgépről szeretném letölteni a képeket, viszont nem csatlakozik a számítógéphez, mit tegyek?
- Hogyan tudok mobiltelefonról képeket átküldeni a számítógépemre?
- A rendszergazda nem én vagyok a számítógépen /ő nem is segít/ így semmiképpen nem tudok zenét letölteni a telcsimre?
- Hogyan tudok a számítógépről zenét, csengőhangot letölteni Samsung S 5260-as telefonra?