Miért nem tudok elmenni? (beszélgetés)
Nekem sokkal jobb mióta megszületett a kisLányom :)
Na azért szülés előtt is jó volt de most már egymás után is képes vagyok többszőr .............hm hát igen :D
És engem is császároztak!
Esetleg valmai + kipróbáltatok már?
Sziasztok!
De épp ez az ami zavar, hogy nekem régen sok hüvelyi orgazmusom volt, és pikk-pakk, eltűnt! :D
Nem úgy állunk neki a szeretkezésnek, hogy na, majd most hátha, hanem csak úgy spontán, ahogy kell. Fizikailag rossz az, hogy ott vagyok, és van, hogy percekig, de nem jön mégsem a kiteljesedés...
Lelkileg engem annyira nem zavar, mint férjemet, mert anélkül is nagyon élvezem.
Nem kellene ezt az állapotot konzerválni! Azt írtad, hogy a férjedet zavarja. (engem is zavarna, nem kicsit ... nagyon!) Sajnos egy idő után elkezdi hibáztatni magát.
Akkor jönnek majd az igazi problémák!
Igaz! 30 körül érik be igazán a nő,nekem is a császár után 29 évesen jött az első hüvelyi orgazmus,azóta egyre jobb...addig "csak"klitorisz általi volt,de nem éreztem selejtesnek magam,ez butaság,hiszen nem is tudtam milyen a hüvelyi,úgy volt tökéletes,aztán jött magától.
Valóban rásegít az intim torna is!
Ne legyenek gátlásaid,fogadd el magad csak élvezd,majd jön az magától!!!
Nekem is ez jön be! :)
Pint ez és pont mostanában és pont 30 múltam! :)
És pont.hu :)
Köszi szépen!
Régen jártam pszichonénihez, de én nem szeretnék menni. Régen xanaxot, meg hangulatjavítókat kellett szednem. Nagyon rosszul voltam a kezelések után, nem szeretném újra átélni.
Nem baj, csak próbálkozzon! :))
Előbb utóbb csak meghozza a gyümölcsét! :)
Én arra gondoltam, hogy a súlyfelesleged nem zavarja e, de akkor ezek szerint nem! :)
Kedves Vacak88!
a szülés illetve a császár nem okoz e fajta problémát....
a baj a tudat alatt rejtőzik, nem tudom meg teheted e hogy szakember segítségét kérd, pszichobácsi...vagy néni...de nem lesz könnyű hogy újra élvezd ha ezt a lelki eredetű kis gondot nem kezeled/kezelteted...
Sokszor az is maga nagy gát hogy annyira akarod, írod már ott vagy egy pici aztán mégse...túl akarod....
Azért fontos lenne hogy a szexet magát pláne ha jó ne csalódásként éljétek meg a pároddal, hiszen ez nagy mértékben befolyásolja az Ő hozzá állásást is...és szinte Ő is görcsösen áll az egészhez hiszen Ő az aki nem tud kielégíteni...
Igaziból ez a téma nagyon összetett és túl sok mindent kellene átbeszélni...
Kívánom sikerüljön átlépni a problémán!
Igen, én is úgy látom... úgy érzem mintha lenne egyfajta gát, ami nem engedi az átlendülést. Nem szeretnék pszihomókushoz járni, már van velük tapasztalatom, mindent ráfognának a múltamra.
Páromat nagyon zavarja, mert pont ezt (is) szerette bennem hogy sokszor elmegyek. Szegénykém próbálkozik, dehááát.. :D
Biztos, hogy köze van hozzá tudat alatt is!
Párodat gondolom nem zavarja!
:D
De attól még orgazmusom nincs...
Vagyis van, csak az a külső hmmm... :D
hogy mondjam, értitek szerintem. :D
Csak vaginális nincs. Ezért gondoltam, hogy császár miatt, több probléma is volt szülés közben.
Nőgógyim most alig bír vizsgálni, mert azt mondja feljebb és beljebb van a méhem...áááááhhhh
minden esetre próbálkozunk. :D És lehet egyszercsak( remélem nem évek múlva:D) meglesz a WOW!!!
:D
Igen, tudom mindezt. Épp ezért nem görcsölök, nem tervezünk, csak mikor az ösztönök hívnak. :D
Csak azért vagyok csalódott, hogy már megint ott voltam és mégsem. Párom is rosszul van emiatt, de megnyugtatom, hogy attól hogy nincs WOW! :D attól még lehet nagyon-nagyon jó!
Mi már annyi mindent csináltunk!
Van szextársasjátékunk,(13.-án lesz házassági évf., arra gondoltam beizzítjuk.)
Van egy-két játékszerem is :D Azt is szoktuk használni. :D
Jó lenne a mi szexuális életünk, csak most közbejött az, hogy össze-vissza van. Volt olyan, hogy szinte mindennap és többször, és olan is hogy 2 hónapig!!! semmi!
De amikor még 50 kg voltam akkor sem szerettem magam, akkor is kövérnek mondtam magam és fogyóztam, de mégis volt sok-sok orgazmusom...
Pedig akkor is sokszor zavart, hogy jajj, ott ne fogjon meg stb..., most ez nem érdekel, ott fogdos ahol akar :D Már nem izgat, túl sok időt pocsékoltam el, hogy ezen idegeskedtem.
Igen, egész életemben könnyen ellazulok meg kinyílok másoknak.
Sajnos lehet igazatok van, mert ami a mindennapi életemben zavar az a testsúlyom. Mióta nem szopizik a kicsim azóta próbálom leadni de soha nem megy 70 alá! Pedig mindent megtettem... De újra és újra próbálkozom, nem adom fel! :D
Eghát mostanában egyre ritkábbakká váltak az együttlétek is, épp emiatt, hogy csak csalódott vagyok utánna...
Nem tudom mi legyen
Szia!
szerintem is kérdezz meg valami pszichológus félté, mert azon a területen lehet a gond. Nekem is császárom volt, de nincs ilyen gond. igaz a szülés után eltelt 6-7 hónap mire visszarázódtunk..
Abban igen... sajnos, 20 kilót híztam, de szex közben elfelejtem...
De lehet tudatalatt mégis ott van. Nem tudom... Pedig már annyi mindent kipróbáltunk.
További ajánlott fórumok:
- Adjatok tippet! 8 hónapos gyermekem mellől még wc-re sem tudok elmenni úgy, hogy ne ordítson!
- Hova tudok időpont nélkül elmenni bőrgyógyászatra?
- Milyen tanfolyamra érdemes elmenni, amivel külföldön jól el tudok helyezkedni?
- Pest megyében hol tudok decemberben elmenni esti/éjszakai fürdőzésre?
- Nem tudok felmenni a facebookra, ugyanis nem fogadja el a jelszavam! Fordult már elő valakivel ilyen?
- Budapesten hová tudok elmenni tornázni?