Miért nem mersz kapcsolatot alakitani? (beszélgetés)
Nahát! :DDD
Micsoda kincs! :)))
De látod pont ez a baj, itt van amin változtatnod kell. Ezen jár az eszed, hogy sosem jött össze semmi, ez sem fog úgyse.. Pedig ha nem hiszel benne, akkor hogyan várhatod hogy sikerül? Negatívan gondolkozol, és ezzel Magadhoz vonzod a negatív dolgokat. Így persze, hogy nem fog sikerülni. Persze tudom én, hogy aki rengeteg csalódáson van túl, annak nehezen megy, és fél. De attól, hogy félünk még lépnünk kell és bíznunk!
Mondtam már ezt Neked, hozzáállás, gondolkodás mód! Ezeken nagyon sok múlik. Pozitív gondolkodás! Elcsépeltnek tűnik, de hidd el, működik!
Másrészt kell önkritika is, mert valami miatt vannak ezek a gátlásaid, és azokat le kell bontanod.
Tudom, így könnyűnek tűnik, pedig hidd el csak elkezdeni nehéz és utána már alakul magától :)
de ha meg nem mersz lépni, akkor egyedül maradsz. ez sajnos ördögi kör, aki fél a csalódástól nem mer lépni már, viszont egyedül lenni jobb? mert nem hiszem. Bízni kell és lépni és újra bízni! Sajnos máshogy nem megy :(
És ha újabb csalódás ér? Hát akkor is felállni és továbblépni, mert ha valaki elsüllyed egyszer az önsajnálat mocsarában onnan elég nehéz kijutni. én már csak tudom, hidd el tapasztalatból beszélek. Szóval fel a fejjel és ne hátra hanem előre! :)
igen idö nem old meg semit!
itt a idö csak pereg és semi nem történik
csak esetlek 1-2 hét vagy 1 honap
ez van ugy 20 éve
Szerintem az idő nem oldja meg, csak az ha ő tesz érte!
Más helyette nem tud megtenni olyan lépéseket, amiket neki kell megtenni.
ott csak elvagyok
nem jó az biztos
Egyenlőre, ha ennyire zavar a közösség ne menj oda!!!
Tisztázd le magadban mi a gondod magaddal...
Dolgozol? Közösségben? Ott hogy érzed magad?
stb...
igen csak de enél tob nem igen
van csak hogy boltba megyek
közöségben csak feszült vagyok
nem tudok feloldodni
Ha nagyon be lennél zárkózva ez sem menne, ez jó jel:)
Dicséretnek szántam!!!!
ugye hogy képes vagy dolgokra, nem adtad fel :)
dehogynem
Csak most fájnak dolgok
és nem veszed észre!
Önellátó vagy ugye?
lehet
odakint nem boldogulok már semilyen téren
tehát bezártad magad...
akkor kezdj azzal hogy csak ablak és szemlélődsz... miközben olvasgatsz a neten...
pilanat nyilag inkáb külümbözö programokat probálok ki meg film le föl töltés
gép telepités stb
ilyenek kötnek le inkább engem
itt jol érzem magam kicsit
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Hogyan lehet normális kapcsolatot kialakítani a családon belül ha egyébként mindenen vita van?
- Milyen karácsonnyal kapcsolatos horror filmet ismersz? (ha ismersz ilyet)