Miért nem lehet találni biszex partnert? (beszélgetés)
Szerintem elég sok a kamus hirdető! Persze vannak, vagyunk tényleg biszex csajok is elég sokan, csak sok esetben az elképzelések nem találkoznak! Nagyon sokan harmadiknak keresnek lányt, párok között pedig sok esetben nem is a lányos dolgokon van a hangsúly, hanem a pasija erőlteti a párcserét inden áron!
Nem jó helyen keresel, manapság már a bi is divat! Sokan pedig azt sem tudják mit is jelent ez érzelmileg avagy szexuálisan.
Én is bi vagyok bi-bí:-))))
Nem ám ,csak vicceltem. A neten számtalan társkereső van ezt is igazán meg lehet már oldani. Furcsálom az ilyen jellegű fórum indítást.
MERT SUNYIK,NEM MERIK FELVÁLLALNI AZ ARCUKAT.VAGY ÉPP NEM SZIMPATIKUSAK...ENNYI:)
Akkor én sem jó helyen keresem :((((
Nem jó helyen keresed :))
Dehogyisnem lehet. Engem eddig még mindenre rá lehetett venni...
Szerintem az eropolis a legjobb oldal erre.
Hol erdemes keresgelni? Milyen oldalakon?
Akkor en is legtobbhoz tartozom mert en is a parommal egyutt keresek egy lanyt.
Na, igen! A legtöbben párban vannak, és lányt keresnek! Én viszont szóló lányt, és kizárólag szexkapcsolatra..... A párom nélkül!Sőőőt, a tudta nélkül!!!!:))))
Szerintem inkabb a nok nem merik bevellalni az ilyen vagyaikat.Midha a pasik nyitottabbak lennenek. De tortenetesen mi is lanyt keresunk.:))
nem szabad egyetlen társ vagy szexpartner kereső oldalon keresni, hanem tedd több oldalon, lesznek kamu emberek meg hangemberek, de hidd el lehet találni normálisakat is.
Hat nektek lehet ha konnyu. Remelem nekem is az lesz.:))
Szerintünk nagyon könnyű biszex partnert találni, aki igazán szeretne az biztos ráakad, igaz nagyon sok a hangember a különböző szexpartnerkereső portálokon.
Az a legfurcsább, hogy minket általában a heteróként regisztrált férfiak és nők keresnek, hogy szeretnék ha mind a ketten kényeztetnénk Őt, Ő meg minket. :)
Miért nem merik az emberek bevállalni a nemi identitásukat, még névtelenül sem?
Én sem szeretnék! Bár én már kielégítettem, voltam már ilyen szexuális kapcsolatom,d e annyira jó, és annyira vágyom rá, hogy bizony ha törik, ha szakad, akkor is megteszem újra és újra....:))))) Persze, ha megtalálom hozzá a megfelelő személyt.:)
Nyitottnak kell lenni es majd megtalal az alkalom is.
Legalabb is remelem nem oregszem meg azelott hogy ezt a kivancsisagomat kielegitettem volna.:))
Ha minden jól menne.....:DDDDD De nem meeeeeeeeeeeeeeegy:(((((((((
:)))
Igy van! Ha minden jol megy akkor ezzel nem artunk senkinek.
Sot:))
Én is így gondolom, hogy talán bevallani nem merik. én meg be merem, nem szégyenlem...sőőőőőt:))) ha lopnék, csalnék, hazudnék, ölnék, azt szégyelleném.....de ezt aztán nem!:))))
Kar hogy kifujt. :(
Nem hiszem hogy nem erdekli az embereket a tema csak onmaguknak sem merik bevallani.:(
Egyszer csak összejön valami.....;) De amint látom, ez a topic már nagyon kifújt......:(
A helyzet szerintem az hogy vagy csak a szajuk jar, vagy ki akarjak hasznalni az embert. Es ez igy van a normalis kapcsolatokban is sajnos. Nehez egy normalist part talani akarmilyen is az ember szexualis beallitottsaga. Meg aztan ha van extrem kivasagankunk is akkor a sajat dolgunkat nehezitjuk meg.:)
Lehet azzal van a baj, hogy túl sokan vannak a "divatbiszexek, divatleszbik".....akiknek inkább csak a szája jár???? Nem tudom, de nézelődtem már különböző, ide kapcsolódó portálokon, és ott sem jobb a helyzet.:((
Nem tudom, de ha valaki tudja a titkot hogy hol lehet akkor nekem is mondja el.:))
S, a kérdés......tényleg miért nem lehet találni biszex partnert??? Legalábbis normálisat miért nem???? Talán rossz helyen keressük?:(
További ajánlott fórumok: