MIért nem lehet kamerázni és fényképezni amikor felszáll a repülő? (tudásbázis)
elvileg nem szabadna engedni, de en ugy tudom, hogy azert, mert leszallaskor mindennek rogzitve kell lennie.
Tehat a fenykepezogep nem a muszereket zavarja, csak ha valami nem ugy sikerul mint kellene, atstartolas, vagy ilyesmi akkor az onallo eletet elo targyak seruleseket okozhatnak.
Sokat repulok, de neha ugy tunik, hogy minden attol fugg, hogyan ebredt fel a szemelyzet.
persze ..mongyuk egy 10óás utat najóó mongyuk 5 is elég ugy üjjünk gh se zenét nem hallgatunk,se nem telefonozunk,semmi.
elég hülyeség ha azt nézed:/
mind1 van ameiken leet van amin nem.
Én fényképeztem, nem dugtam el a gépet, utaskísérő látta a kezemben "csőretöltött" gépet.
Persze, ma már ez is elektromos kütyü, de eszembe nem jutott...
Megjöttünk a nyaralásból!
Igen, szóltak oda és visszaúton is, bemondták. Elfele elöl volt a kamera, és szóltak, hogy kapcsoljuk ki!
De kíváncsi lennék Ibike férjére!
Azért parás repülni.. :) Inkább kikapcsolom, mint hogy miattam zuhanjon le véletlenül, Mörfi törvénye alapján, amikor épp ott vagyok.
Bár, nem mostanában fogok repülni.
Szia!
Én most repültem. Leszálláskor és felszálláskor ki kell kapcsolni minden műszaki berendezést. A mobilt meg egész út alatt. Kötelezően, nem csak Malévon, mert én utaztam Swiss-el is.
Az elektromosság miatt kell kikapcsolni, nehogy bezavarjon. Legyen az bluetooth-os füllhallgató, vagy mp3 lejátszó... minden.
Most, aki ezt hülyeségnek veszi... Hát sajnálom. Legalább ennyi szabályt illene betartani...
Mi nemrég utaztunk Malévval
bemondták hogy csak az utazómagasságon lehet fényképezni ,videózni...
lehet kamerázni és fényképezni:)))
ha körbenézel a repülőn, akkor általában minden második ember ezt is teszi, főleg a nyaralós gépeken.
Ki mondta, hogy nem lehet?
Én fényképeztem MALÉV és Northwest gépen egyaránt.
Ok, köszi, kíváncsi vagyok.
Mert a telefont még értem, de a fényképező...
További ajánlott fórumok:
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- Temetésen illik fényképezni?
- Más mit érez, amikor felszáll a repülő?
- Színházban a szerzői jogok miatt nem lehet fényképezni és kamerázni?
- Budapesten hol lehet viszonylag közelről repülőgépeket fényképezni?
- Milyen típusú digitális fényképezőgéppel lehet vízben/víz alatt kamerázni/fényképezni?