Miért nem kapta meg a lányom a 10 GB ingyen internetet? (tudásbázis)
Ezt én nem tapasztaltam, mert előfizetős a telefonom, viszont nem okos.
Valami net megy rá ugyan, de csak lottóhoz meg parkoláshoz, amit amúgy sem használok.
Mi sem tettünk semmit, de a fiam automatikusan megkapta a feltöltős mobiljára.
Hogy az asztali gépemen hogy és mint és mennyi van, fogalmam sincs, sosem néztem.
én telenoros vagyok este kértem másnap volt rajta, FREE100GB ezt kellett elküldeni, 1744-es számra,
este küldtem másnap volt rajta,küldtek róla sms-est
Nekem nincs appom telefonon, megkaptam.
Csak asztali gépen lépek be telekom fiókomba.
Nem automatikusan adják.
A tmobil appjában lehwt bekapcsolni vagy az online oldalukon.
Ez van a Telekom honlapján :
Március 16-án minden meglévő ügyfelünknek, beleértve a lakossági, üzleti havi díjas és feltöltőkártyás Domino előfizetőket, valamint a Mol és Lidl (blue mobile) előfizetőket is, 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget aktiváltunk díjmentesen. Továbbá március 16-tól minden új havi díjas előfizetőnknek 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget biztosítunk díjmentesen.
KÜLÖN TEENDŐD NINCS, az extra adategyenleget minden érintettnek automatikusan bekapcsoljuk.
További ajánlott fórumok:
- Az interneten sok olyan oldal van, ahol ingyenesen készíthetünk weblapot. Te melyik oldalon tudsz ilyet?
- Tudtok olyan internetes honlapot, ahol ingyen lehet kaparós sorsjeggyel nyerni? Vagy akár pénzért is, lényeg, hogy online kaparós sorsjegy!
- Német nyelvtanulás-ingyen programokkal, internetes oldalakkal. Tudsz ilyet?
- Ismertek interneten ingyen nézhető online tv-t?
- Hol tudok az interneten állatos hirdetést ingyen feltenni?
- Hol tudnék ingyenesen, interneten keresztül jogi tanácsot kérni? Olyan weboldal kellene, ahol válaszolni is tudnak.