Az interneten sok olyan oldal van, ahol ingyenesen készíthetünk weblapot. Te melyik oldalon tudsz ilyet? (tudásbázis)
Öcsém, mi ez?óvoda?????
Tisztára az....
Már bocs, de ha te ennyire tudod hogy hol lehet ingyért weboldalt gyártani, akkor minek írtál ki egyáltalán topikot?
Foglalod a helyet?Azt hittem hogy nem tudod, és infót akarsz.
Ennek aztán sok értelme van.....
idézve: "Mi az csak nálam tudsz lenni? És mindenhol csak provokálni? Nem fog menni édes:P"
Ez volt a nagy fenyegetés? Mert ezt írtam priviben:)))
Te fenyegetőzöl priviben.
Nem én. A gyáva ember az ilyen.
Javaslom nézz körül az adatlapomon és nézd meg az interaktivitásom és az összes témát amihez hozzá szólta.
Gyáva kukac
Nem lehet,hogy itt arról van szó,hogy te fitogtatod, ohgy mennyit tudsz? Igaz ezt mindenki tudta eddig is?
Egyébként meg kikérem magamnak a hangnemet.
Köszönöm a felvilágosítást. Ezek szerint túl buta vagyok ahhoz,hogy felismerjem nem magaddal cserélsz információt.
Vagy létezik zebra1 és zebra 2 akik itt tájékoztatják egymást?
Ez nem elbeszélgetős topik a butábbak kedvéért, hanem információs! :))
Aki tud az ír! :))
Jól elbeszélgetsz magaddal
Csak azért írtam ,mert ezt te jegyezted meg máshol. Ez az igazi ugye?
Google kereső: ingyenweblap
Nagyon sokat kiad. :)
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Hol tudnék ingyenesen, interneten keresztül jogi tanácsot kérni? Olyan weboldal kellene, ahol válaszolni is tudnak.
- Ismertek olyan internetes oldalt vagy fórumot, ahol hivatásos belsőépítésztől (lakberendezőtől) lehet ingyenesen tanácsot kérni?