Miért Ne gyútsak rá? (beszélgetés)
4-ik napom kezdem:-) Lépkedek lassan előre:-)
Kivel mi újság van?
Nagyon édes vagy, köszike, igen érzem már a 2-ik nap vége felé, hogy viszket a tüdőm azonban találtam egy jó kis weboldalt ahol a cigi ellenség..mentális..egyebek és tökre úgy érzem igen van olyan hogy hű rágyújtanék azonban egész jól kezelem és nem is érzem azt, hogy idegbeteg lennék:-)
Azonban tudom, hogy a java még hátra van, de minden egyes nem rágyújtott nap erősít, hogy ha botlanék milyen nehéz lenne újra kezdeni és kibírni ennyit:-)
Gratula kis hosunk:-)
Tudom mit elsz at, hidd el megeri.
Az elso hetre ezt igerhetem.Igaz minden nappal konnyebb lesz! A tovabbiakat jobban fogod viselni!
Meglatod, buszke leszel magadra utana.Onbizalmad nagyra fog noni.Nem erzel lehetetlent, hisz megtudsz barmit csinalni, mert eros leszel.
Hajra.kitartas! Neked szurkolunk!!!
Sziasztok!
Tegnap volt az első cigimentes napom és volt ugyan pár falról a vakolatot vakarom, de hőseien túl éltem.
Úgy érzem a 2-ik napom könnyebb lesz és viszont most végleg megválok ettől a bűz rúdtól.
Örülök, hogy nem halt be a fórumom:-) Igaz kicsit megkellett érnie bennem az akaratnak, de úgy tűnik mostanra igen csak sikerült.
Ugyanis én azt is megfogadtam ,ha valaki felmérgel a héten inkább megütöm mintsem rágyújtsak:-)senki kedvéért soha többet!
Amúgy elsősorban a szabadságomra hajtok:-)
Ez tényleg jó hír:-)
Sok sikert a további, a teljes csökkenésig:-)
Dícsérem az eszed:-)
A remény hal meg utóljára:-)Közhely ugyan, de még a haldokló is reménykedik valami csodában!
Ne gyújts rá!!!!!még akkor sem ha nem látszik anyagilag,de amig nem teszed külön addig nem is fog látszani.Már 1 havi adag ára is sok,de ha szorgalmasan félrerakod továbbra is és nem hagyod abba képzeld el milyen jó kis összeg fog összegyűlni pl.nyaralásra,vagy év végén karira.
cigaretta helyett a élrerakás legyen az új szenvedélyed.Én igy fogom fel.
igaz.
Gondolj bele,hogy húznád ki,ha cigire is kellene?
Az én módszerem: mindig csak azt veszem meg,ami nélkül nem lehet élni.Mikor jön a következő mani,a maradékot osztom szét. Ha sok akkor takarékba egy rész,ha kevés,abból jól kirugok a hámból egy remek bevásárlással:))
képzeld,ha cigire költöd,akkor azt miböl veszed,amire elment,?
Tedd bele mindennap a cigi árát egy ládikába,de smmiképp ne nyulj hozzá,Két.3 hónap mulva csodás bevásárlást csinálhatsz belőlle:))
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását?
- Te miért szereted az otthonkát?:)
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?