Miért lépnek félre a férfiak, és miért a nők? (beszélgetős fórum)
Soka azért , mert lelkileg zavar van bennük. Valami megkeserítette őket. Nálunk is ez volt. A párom nem hitt már abban egy nagyon rossz párkapcsolat után, hogy van még boldogság. Engem ezért megcsalt a kapcsulatunk elején, 1 év után. Később érezte, hogy nem vagyok olyan, szeretem őt igazán, és boldogok vagyunk.
Azóta nincs baj, minde rendben van, szeretjük egymást, ennek már lassan 3 éve.
! éve a párom, de imdom.
Szerintem nincs különbség férfi és nő között.
A megcsalás ,egyfajta hazugság,amivel önmagának hazudik az ember.
Elégedetlenek a férjükkel ,feleségükkel,de eszük ágában sincs elmondani ,mi az amire vágynak ,vagy mi az ami hiányzik nekik .Ehelyett önigazolást keresnek ,hogy miért teszik azt amit tesznek,megcsalják a férjüket,feleségüket.
Természetesen jogosan ,hisz nem olyan amilyennek ők szeretnék...
Vica versa működik a dolog.
Mindenki majrézik attól,hogy beismerje,már nem szeretem úgy azt az embert ,akihez hozzámentem,vagy annyit változott a nejem ,hogy már nem tudom úgy szeretni...
Ezzel nem teljesen értek egyet.
Velem már pár kapcsolatban lévő ki akart kezdeni. Én, mint érdeklődő emberke, rákérdeztem, hogy miért, mi a probléma a meglévő kapcsolattal. Általában semmi probléma nem volt, sőt az elmondás szerint szerették a párjukat.
Akkor most mi van?
Szerintem a pasik félrelépnek, ha valaki megtetszik nekik, a nők pedig, ha nem működik már valami úgy a kapcsolatban.
óóóóó
Most akkor nő, vagy férfi?
A nevét nézve Ön nő vagy férfi?
Végül is mindegy, csak kíváncsi voltam.
Köszönöm a véleményt.
Szerintem igen. Engem pasi szeretete akkor idegesített, ha én nem szerettem őt.
Valamilyen okból veled voltak, de nem szerettek.
Akkor azért csalfák, mert már nem szerettek?
Általánosítható?
A francokat azért tették!
Azért tették, mert nem szerettek. Ha szerettek volna, akkor örültek volna a szeretetednek.
A férfiak: otthoni hiány pótlása, kiváncsiság, női barát "mélyebb" megismerése, asszony/élettárs elhanyagolja magát, egy buli során "erre alkalmas" nő, életkori-intelligenciabeli különbségek.
A nők: másoknak való megfelelés/tetszés, bosszú-mert a társa is megcsalja, érdeklődés, érzelmi kifejezés más felé/megértő telefonos, csetes barát/ amely idővel testiséggé alakul , internetes ismerettség.
Nem feltétlenül az általam felsorolt sorrendben.
Csak a férfiaknak vagyunk azok, a nők számára pedig a férfiak kiismerhetetlenek.
Egyszer vettem egy könyvet, aminek az a címe: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek. Találtam benne néhány érdekes magyarázatot a nemek eltérő viselkedéséről adott helyzetekben, és ezek magyarázatáról, könnyebb megértéséről. Azt hiszem mindenkinek el kellene olvasnia. Vannak benne érdekes dolgok.
Aki gyakran néz tükörbe és képes megfelelő önvizsgálatot tartani, önmagát kritikus szemmel nézni, az már félig nyertes.
Saját tapasztalatomból okulva ezt üzenem a bizonytalanoknak, de a másokkal szemben bizalmatlanoknak is.
További ajánlott fórumok:
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Miert tudnak a ferfiak mindig mindent jobban?
- A férfiak lépnek többször félre vagy a nők?