A férfiak lépnek többször félre vagy a nők? (tudásbázis kérdés)
Akkor egyértelmű, hogy a pasik lépnek félre többször.
:D
Sajnos, úgy látom, egyre nagyobb"divat" lett mindkét nem körében...Manapság már az a ritka,aki nem csalt még...
Nagyon bosszantó,hogy szinte minden filmben,sorozatban krimiben,amit nézek, felbukkan egy "megcsalós" szál a történetben..ami azt sugallja, mindennapos, természetes dolog lett...
Amúgy pedig a félrelépések oka szerintem a nem azonos vérmérséklet,tehát nem megfelelő vérmérsékletű emberek próbálkoznak egymás mellett maradni és előbb utóbb úgy is megszökik az egyik másik a kommunikáció hiánya,hogy esetlegesen ezt a csorbát ki lehessen köszörülni.
Meg sajnos az is feltünt,hogy sok esetben a rohanó világban egyetlen egy alap és súlyos szabályt nem tartanak be egymással a párok az pedig a tisztelet.
Tisztelet a másik felé,mert a szerelem szép de múlandó vagyis át vált később ugyebár másba.
Amúgy pedig a jó kapcsolat alapja a jó szex.
Ugyanis ha valaki megkapja amit akar otthon annak nincs igénye másra,tehát megnézi a felhozatalt,de otthon vacsorázik.
Legalábbis ha van tisztelet a másik felé.
Amúgy sem értem minek megcsalni?
Minek megcsalni a másikat?
Minden egyforma minden nő,most az hogy valakinek kissebb nagyobb a melle? Nem ugyanaz?
Valakinek kisebb vagy nagyobb a pénisze nem mindegy?
Végeredmény ugyanaz: Ki elégülés.
Másik csak a buta emberek kockáztatják a biztosat a bizonytalanért.
Azok pedig meg is érdemlik a sorsukat!
Ez így van.
Köszi,hogy elismerted az igazamat.
Ugyanis azt tartom a nőknek legtöbb esetben kell érzelem is a szexhez,vagy nagyon kiéhezetség:-))
ugyanis én második talin már ágyban voltam Párommal és érdekes nem bántam meg,úgy voltam vele,ha ennyi volt is megérte.
Erre jövőre összeházasodunk:-)))
A pasiknak azonban valóban sok esetben hely és alkalom azaz lehetőség kell:-)Jah és egy levadászott vad.
Ha szabad vagy, akkor senki nem tilthat meg semmit, és nem is követelőzhet!
Azzal hetyegsz, du..(málsz) akivel csak kedved tartja! :))
Ki kérheti számon rajtad?
A gondolatoknak nem lehet parancsolni!
Megkísérelni lehet, de úgy se fog menni! :)
De azért vagyunk emberek, hogy kordában tartsuk a vágyainkat!
Legalábbis azok, akik kapcsolatban élünk! :))
Nem tudod rosszul:-)
Legyen akkor döntetlen?:-))))
:-))))He-he-he! Mizujs pasikám?
Hímek hímje?:-)))
Látod még mindig ott tartunk,hogy mi nők bizony szentek vagyunk nem csalunk,bezzeg ti pasik:-)))
Meglepődtem,köszike:-)
Meg kellene lepődnöd?
Akkor lep-lep-lep...
Sziasztok!
Nah kiderült már kik kefélnek sűrűbben félre?:-)))
További ajánlott fórumok:
- Hetente többször veszel új ruhát, mert jobban érzed magad tőle itt a helyed!
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Melyik az a film/filmek amit sosem unsz meg és többször láttad már?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- Miért lépnek félre a férfiak, és miért a nők?
- Rosszul alszom, többször is felébredek éjszaka. Mitől lehet?