Miért kell ennyire éreztetni az emberrel, ha a párom szülei nem kedvelnek? (beszélgetés)
Igen így van gyerek meg hitel!
Menekülj amíg lehet és nem késő 😁 tapasztalatból írom. Távolság jó habár képesek még a távolból is beleavatkozni. Soha semmi nem lesz jó nekik. Minden hétvégén csak úgy megjelennek a semmiből 😏🙄😁
jó, akkor szeressétek egymást, de arra nagyon ügyelj, hogy ne kapd be a legyet..
...a gyerek nem játék.
rendben, ha nem volt megcsalás, és semmi egetrengető dolog, akkor előbb-utóbb meg fognak enyhülni, csak idő kell. légy udvarias, kedves.
Miért nem kérdezel rá a párodtól, hogy miért ilyenek veled?
Ugyanannyit megyünk egymáshoz! Sőt,régen zavarta őket,ha nem mentem.
Amennyiben dolgozó emberek, fôleg nem zavarnám a fiús házat a látogatásommal.Több szülô nehezebben torelálja, hogy a lány jár a fiús házhoz.
Amit írtál abból az derül ki a pároddal se olyan tökéletes minden ha egy egyszerű kérdést nem tudsz neki feltenni.
De ha tudod, sejted, mi a bajuk, akkor kezelni is tudod. Akármi is a bajuk, bizonyítsd azt, hogy most nem jól látják.
Szakításkor a fiú valószínűleg tücsköt-bogarat összemesélt a lányról a szüleinek, ami érthető, ki kellett beszélnie a fájdalmas, negatív érzéseit. Így lélekben a szülők is szakítottak a lánnyal. Viszont miután újra összejöttek a fiatalok, valószínűleg a szülőknek nem megy ilyen gyorsan az "újra összejövés". Hagyni kéne, hogy újra megszokják a barátnőt, hogy ő van, bizonyít, hogy szereti a fiukat. Ez több év is lehet. Addig kedvesen mosolyogni vendégségben, a fiúval meg sürgősen megbeszélni, hogy vajon mit mesélhetett a szüleinek.
Nem fogok részletekbe belemenni,hogy min vitatkoztunk, nagyvonalakban leírtam,hogy a közös jövő,pénz dolgokon,nem volt semmilyen megcsalás,pláne ilyen dolog,hogy ők szívesebben látnak-e összeköltözve minket,mivel addig semmi bajuk nem volt velem! Tartottunk egy 2 hónapos szünetet,igazából én a végét mondtam ki,mert nem láttam értelmét,hogy EGYÜTT folytassuk,ha külön-külön utakon járunk,de mivel szeret engem,én is őt,ez a külön töltött idő jót tett mindkettőnknek,ami alatt végig beszéltünk,hogy ne csak a saját dolgainkat tartsuk előrébb valónak,hanem a közösöket is.
És miután újra összejöttünk,ennek 2,5 hónapja, még mindig ellenszenvesek velem,mintha eddig nem is ismertek volna.
Igaz, igaz. Én a helyedben megkérdezném a párom, hogy tud-e valamit (nyilván tud) és elmondanám neki, hogy nekem hogy esik ez a viselkedés. Ha jó fej és kiáll melletted, nem akarja, hogy rosszul érezd magad és leállítja őket. Mert igazából semmi közük a kapcsolatotokhoz. Szerintem mindenképp meg kell beszélni minden gondot. Nehogy később nagyobb baj legyen belőle.
Akkor szívesebben látnának összeköltözve Benneteket?
Ez a későbbiekben fog még pár veszekedést eredményezni,nekem is elég furák voltak az anyósomék, később az unokáikkal is, épp ezért túl sűrűn nem jártunk hozzájuk....De nem a szüleivel fogsz élni, az igaz.
Nem volt semmilyen megcsalásról szó!! Mint írtam,vita alap volt az összeköltözés,de anyagilag sajnos nem megoldható,illetve egyéb problémák,amik a közös jövőnket érintették,de megoldottuk őket.
Kérdezd meg az asztalnál, hogy Bocs, de zavarok?
Nem azt kérdeztem mi a bajuk,mert nyilván én is sejtem,hanem,hogy HOGYAN lehet kezelni :)
Én is elég zárkózott vagyok, és nem igazán beszédes,faggatni meg nem akarom a fiam barátnőjét,így sok közös témánk nincs is,igaz még csak párszor volt itt nálunk.
De attól még nincs bajom vele,és nem is ellenszenves...
Nem is az...Habár amikor ilyen helyzetben voltam, én se voltam az. Ez ilyen....Ha valaki nem érdeklődik, attól nem követelheted ki, hogy érdeklődjön.
Enélkül nem működhet normálisan egy kapcsolat...
Ez sajnos nagy igazság. Viszont sok minden azon bukik el, hogy nem beszélnek meg egymással semmit konkrétan, hanem mindenki csak lapít a fűben, meg találgat, hogy mit gondol a másik.
Hát nagyon nem.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy nem volt semmilyen megcsalás,csak a lányt nem tartják elég karakánnak.
Na igen, a kommunikációt a párjával én is hiányolom, nagyon!:(
A szülő - eltekintve a súlyos pszichésen problémás esetektől - mindig jót akar a gyerekének. Csak nem mindig az a jó a gyereknek, amit a szülő jónak tart. Na meg a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.
De az semmiféleképpen nem biztató, hogy ennyit se mer megkérdezni a párjától.
Igen, egy szemszögből látjuk. Végülis még azt sem tudjuk, hogy megcsalás volt-e, csak azt, hogy volt valami gebasz.
Igen. Jól gondolod. De biztos nem könnyű a dolgod.
Ezt most nem pont rájuk értettem. Csak nem mindig a szülő a rossz. És mivel ezt a történetet is csak egy szemszögből látjuk, ezért ki tudja...
További ajánlott fórumok: