Miért ír olyan dolgokat, amikre ő is megtudhatja a választ? (beszélgetés)
Nem szeretném leírni a kérdéseket, mert azok nagyon személyesek.
Köszönöm hogy elolvastátok a kérdésem és a válaszokat, meglátjuk mi lesz.
Ebből így semmit nem lehet érteni!
Nem írod le, hogy miért szakított! Nyilván volt rá oka! Azt írod, büszke. Ezek szerint te megsértetted valamivel?
Feltett két kérdést. Milyen kérdést?
Szerinted erre így ki tud normális választ adni Neked?
Milyen remény?
Már elköszöntél tőle, nem?
Sosem értettem az oda-vissza táncolós kapcsolatokat.
A barátnőm két hónapja szakított velem, igen viharos módon. Bő két hete írtam neki egy levelet amiben leírtam hogy mit érzek(nem kértem hogy gondolja meg magát), és körülbelül elköszöntem tőle.
A héten rám írt és feltett két olyan kérdést amik közül az egyikről már elmondtam hogy nem tudom rá a választ. A másik pedig olyan információ amit egy telefonálással kideríthet.
A szakításkor hangsúlyozta hogy tökéletesen boldogul nélkülem is(nagyon büszke teremtés)
Nem értem hogy ez vajon valami suta kapcsolatfelvétel volt e, vagy 100%ig pragmatikus, és egyszerűbb volt nekem írni mint felemelni a telefont? Vagy mindkettő benne lehet.
Azt mindenesetre tudnia kell hogy mennyire felkavar ha jelentkezik.
Mit gondoltok, mi állhat a háttérben?
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Ip cím alapján megtudhatnak rólam személyes információkat?
- A reklámnak köszönhetően, végre megtudhattam, hogy az...
- Hol találok a neten fejlődési leírást, ahonnan megtudhatom, hogy egy 9 hónapos babának mit "kell" tudnia?