Miért így mutat be mindenkinek? (beszélgetés)
Ez csak jó lehet,ha vicc,ha nem :)
Mi lenne ha a barátjaként-ismerőseként mutatna be,na az ne lenne jó!
Hm, mi meg 8 éve együtt és párom most is azt mondja barátnőm, pedig tavaly megvolt az eljegyzés is tervezzük az esküvőt...néha ő megpoénosan, azt mondja, hogy "asszony"... :P engem meg ez zavart, hisz jobb lenne a párom vagy mennyasszonyom, de aztán rájöttem, hogy tökmindegy, ők - fiúk- ilyenen nem filózgatnak...
De szerintem is vagy poénkodik, így kedveskedik, vagy pedig, tényleg csak úgy nem szokás a fiúknak ilyen szavakkal dobálózni, szóval szerintem ebben semmi rossz nincs
Kényelmes oldaláról közelítve lehet azt mondani, hogy tényleg feleségül akarja venni. oké.
De abba senki sem gondol bele, hogy fura érzés a leendő arának, hogy a pasi nem beszél vele erről, ha kettesben vannak, sőt: hárít???
Ez kicsit olyan, mintha a környezete elvárásainak akarna megfelelni.Mondjuk, ha olyan környezetben nőtt fel, ahol a házasság intézménye mindenkinek nagyon fontos, ő pedig nem meri bevallani, hogy még hadilábon áll ezzel a kérdéssel.
ha komolyan gondoljátok, jól megvagytok, akkor örülj neki.
Az én férjem mindenkine úgy mutat be, hogy az első felesége..ilyenkor mindig rákérdek, hogy ki lesz a második...csak viccel..:-)))
Mi ezzel a gond? :-)
Örülnöd kellene!
Vehetne már egy gyűrűt a drága,és akkor azt mondhatná,hogy a menyasszonyom!:))
Figyu!
Tervei vannak veled!
Lehet,hogy Te leszel a leendő gyerekei anyja!
(Csak jobb amit most mond!)
:DDD
szia
egyszer,ketszer en is voltam igy bemutatva,es dohogtam is az persze feleseg es legyintettem,nem tudtam hogy reagaljam le osztan utana mosolyogtam mint egy alma,nem kerdeztem ra ,nem nyagattam,a vegeredmeny,egy honap mulva lesz a polgari eskuvo:)ugyhogy csak turelem,lehet epp most donti el magat ,es hagyni kell oket,a ferfiaknak ez egy nagyon fontos dontes.
Nekem az volt a bajom, hogy mindig azt mondta, a Kedvesem. Az olyan intim, olyan szép:)
Aztán márra befogtam a szám, mert rájöttem, hogy iszonyú szerencsés vagyok.
HA mindenkinek azt mondja, hogy a felesége leszel, ha már Te is úgy érzed, hogy az szeretnél lenni, majd számon kéred tőle:)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Miért csak karácsonykor jut eszébe mindenkinek adakozni?
- Miért hiszi azt, hogy mindenkinél okosabb?
- Facebookon miért van, hogy akinek eddig hozzá tudtam szólni a kiírásához, most nem mindenkinek tudok?