Miért hűtlenkedünk? (tudásbázis)
Persze.csak úgy indítani egy házasságot,hogy belegondolsz,hogy most már aztán csak vele lehetek életem végéig,nagyon lelombozó,és balgaság.
Mindenkinek mást,és mást hoz az élet...
a nagyszüleink simán lehúztak 50 évet is egymás mellett. könnyebb volt? ugyan!a mai ember egyszerre akar mindent: sok pénzt, sok szabadidőt, sok gyereket, sok vad szexet, sok nőt/pasit, hűséges házastársat. régen is ellaposodtak a dolgok, tudomásul vették, mert a szenvedély helyett ott volt az elményült szeretet, kölcsönös tisztelet. a lehetőségek sokkal korlátozottabbak voltak: pl 56os forradalom, szocializmus... egyszerűen nem volt ideje az embereknek azon filózni, hogy most megcsaljam a páromat vagy se...azon aggódtak, hogy legyen mit enni... hogy együttmaradjon a család, hogy túléljék...
Jódulgunkban nem tudjuk h mit csinálunk... pedig én is fiatal vagyok, a tombolós korszakomat kéne élnem, de sose vágytam arra, hogy 40 évesen elmondhassam: na, én aztán jól kiéltem magam, átment rajtam a fél kerület, és jól leittam magam hétvégén... nem vagyok frigid, szeretem az életet, a bulikat is, és fordult már elő, hogy többet ittam, szóval nem vagyok szent én sem. de ami megy mostanság, az felháborít.
szerintem nem csak ezen múlik. persze, aki nem kapja meg, amit szeretne, azt máshol keresi. mert elvégre elmondani hogy mit szeretne túl egyszerű és kézenfekvő megoldás. pl így: szivi, én szeretem veled a szexet, de nem bánnám, ha ez meg az másképp lenne. ennyi az egész!!!!!!!! mért nem jut ez soha az emberek eszébe?
a másik pedig ez a hülye divat, hogy éld ki magad mert különben időskorodban ez meg az hiányozni fog!!! ez mekkora egy hülyeség!!!! ha pl 15 éves korod óta együtt élnél egy lakatlan szigeten a szerelmeddel eszedbe se jutna 10 év múlva, hogy jé még nem dugtam meg 10000000000000000 embert... ez csak hülye divat, a sok nagyokos megmondja, hogyan kellene élned, és te úgy élsz, hiszen a haverok mondták, hogy az a fasza...
Bocsi, a komment picit hevesre sikerült, nem neked szól személyesen, csak épp érint a téma...
Én olyan vagyok:)
Egyet ismerek szexuálisan -a férjemet-és ő volt az első ilyen téren,és máig az egyetlen..
Nem mondhatom, hogy kíváncsi lennék másra,mert megfelel nekem:)
En ugy gondolom hogy vannak emberek akik hutlennek szulettek,jo viccnek veszik az eletet a szexualitasal egyutt....
Aztan ott van a masik oldal akik nagyon komolyan vesznek mindent es könnyen lemondanak,felreallnak....
Ezt a fogalmat én nem ismerem. Legalábbis nem olyan értelemben, ahogy a legtöbb ember. A nyitott kapcsolat híve vagyok, nem akarom sem birtokolni, sem korlátozni a párom, még szexuális értelemben sem.
Egyébként az a véleményem, ha akarja, úgyis elmegy és megteszi, legfeljebb a hátam mögött, hazugságokkal fűszerezve.
Sok mindenben igazad van:-))
Talán annyi a férfi és nő megcsalásba a különbség míg a férfi a kalandot keresi legtöbbször addig a nő érzelmeket is visz egy titkos kapcsolatba.
És soha ne mond,h soha!:-DDD
Sziasztok!
Nehéz megmondani,hogy miért hűtlen valaki. Ez emberfüggő, így csak a magam nevében nyilatkozom. Kompenzálás....hogy még tetszhetek, még lángolhatok, még szexelhetek önfeledten. Mert a házasság, az egy kötöttség.Minden eltompul, egyre szürkül a smink és lassan a közös témák kimerülnek a gyereknevelésben. Persze ez sem rossz, hiszen a férj támasz, a család biztos pont.DE aki egyszer is megérezte a "tiltott gyümölcs" ízét, annak nincs visszaút.
1-1hajmeresztő eset után belegondoltam: mi van ha most tényleg lebukok? megérte volna?
A válasz:nem
csak az a baj, hogy ha valami nagy erővel hajt, tényleg csak a nagy pofára esés józanít ki.
húúúú vannak ám sztorik:)
Na jó, hogy válaszoljak is a kérdésre..??
-Nem Mindenki Hűtlenkedik!!- :))
Aki hűtlenkedik, nagyon jól tudja, hogy miért teszi..nyilván szereti az ilyesfajta kalandokat.. :P
Ha már van gyerek akkor azért más.
De nehéz ezt így megítélni mert szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben. Fontos számomra a szex és szerencsére azt meg is kapom a férjemtől. Nyílván nem véletlenül mentem pont hozzá. ;-) Csak elméletben gondolkodtam rajta, hogy ha nem kapnék jó szexet lehet félrelépnék, de nem hagynám el mert ott vannak a gyerekek, meg szeretem is. De ha nem kapnék jó szexet, akkor lehet nem is szeretném ennyire, szóval lehet el is hagynám. :-DDD
Jó kérdés...
Ezen én is sokat gondolkozom amióta a barátnőm félrelépett. Állítása szerint szereti a férjét, jó a szex, a pasi figyelmes és mégis... A másik közelébe sem ér a férjének, csúnyácska, a szexben sem jobb, úgyhogy fogalmam sincs.
Részemről biztos oka lenne ha én félrelépnék (még soha):
1. nem kapok szexet
2. nem jó szexet kapok
3. szerelmes leszek
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását?
- Te miért szereted az otthonkát?:)
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?