Miért hizlalnak a férfiak? (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Persze, ha úgy érzed jól magad:)
De azért ne legyen lelkiismeretfurdalásod:)
Szerintem mi itt mindannyian azért vagyunk, hogy jóba legyünk magunkkal:)
Hááát, azért de.:) Mivel nem vagyok magammal elégedett és végülis önmagunknak kell tetszenünk, mert ha ez meg van akkor jók lesznek a kisugárzásaink és árad belőlünk a magabiztosság, s mások is elégedettnek látnak majd.
Szóval szeretnék ,,jól meglenni magammal" és akkor másoknak is majd az fog lejönni, hogy jól érzem magam és boldog vagyok.
Hűű, most nagyon feldobódtam és már türelmetlen is lettem. Még 26órát kell várnom addik mere találkozom a kedvesemmel.:)
Már alig várom a közös evést...mindig olyan klassz hangulata van. Akkor is ha acsaládja ott van.:) Most tényleg nagyon beindultam.XD
Igazából a legjobb, látni, hogy milyen jól eszik és mennyire ,,élvezi" az evést.
Mégjobb a közös főzés...
Sztem is aranyos:)
Nem is hiszem, hogy annyira diétára lenne szükséged.
Nálunk mindig az van, hogy amikor nála vagyok akkor folyton etet a csokijával, meg ad a kajájából, szóval nem lehet rendesen fogyózni és nem is akarja, éppen ezért etetget.:)
Azért aranyos, mégha el is rontja a diétámat...
Hát érdekes:)
Nálam pont az ellenkezője volt, hogy fogytam:)
Egyszerűen ott volt nálam a pasim 3-4 napot minden héten és egész nap elfelejtettem enni.
Mondjuk volt jobb dolgom:D
Lehet most is inkább pasiznom kellene, mint fogyózni?:D
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- A kínai ételek vajon hízlalnak?
- Szerintetek a levesek hizlalnak?
- A vérnyomáscsökkentő gyógyszerek és a tüdőre való gyógyszerek hízlalnak?
- A gyógynövény alapú altatók hízlalnak?