Miért (beszélgetés)
Aranyosak vagytok, köszönöm.
Tapasztalat, hogy a negatív emberek lehúzzák az embert, akárhogy próbálkozol ellene tenni. Na én ez ellen szeretnék tenni. Szeretném felszámolni az eddigi dolgokat.
Ha elolvastátok a naplómat - márpedig tudom, hogy igen :-) - akkor látjátok, hogy az egész negatívumról szól.
Persze vannak az embernek olyan napjai, amik nem úgy alakulnak, ahogy gondolja, de Nekem ez már több annál.
Rendbe teszek mindent, utána újra itt leszek. Addig is futunk KicsiPoo! Esőben, hóban! :-)
Az Ultrabalaton természetesen áll Nakedbike! Én mindenképpen ott leszek. :-)
Kicsit elegem van magamból és nem akarom, hogy másnak is elege legyen belőlem. :-(
Veletek tudom tartani a kapcsolatot máshogy is. :-)
Túl negatív vagyok mostanában és bármennyire akarom nem megy a "Titok". Lehet, hogy túl görcsös vagyok.
Arra gondoltam, hogy majd vissza jönnék, ha sikerült. Mert sikerülni fog, csak idő kell.
Mostanában mindenből sz@rul jövök ki, amég abból is, ami jól indul.
De miért akarod töröltetni magad hoxáról?:(
Nekem jó,de annyi minden fűz ide téged.Csak így törlöd magad?
Én most már tényleg komolyan gondolom. csak most ez a hét kell, hogy sajnáltassam magamat. :-)
Tudom a Te telefonszámodat, a Nakedbike e-mail címét.
Van még a fogyiversennyel kapcsolatban egy-két teendőm, aztán asszem törlöm a regemet. Majd telefonon, vagy ha írsz mail címet, vagy msn-t (azt csak otthon tudok), akkor tartjuk a kapcsolatot. Jó?
Nem bírok elaludni,akkor mit csináljak?:D
Jó menjünk futni...:) Igazán komolyan gondolhatnánk már,ezt az egészet.
Jó sokáig voltál fent Te királylányka! :-)
Vagyok, csak ...
Jövő héttől futás! És ez nem fenyegetés! :-)
37-es. Futóban nem merem saccra.
Nekem sajnos nincs.
Akkor elvileg nekem is az kéne,mert Orsival egy méret vagyunk.Nah akkor már nacit tudok rendelni.:)
Orsi,gyógyulgassál,ha tényleg akarsz majd menni szólj csak nyugodtan.Bár már csak holnap érek rá,meg ma.Igyál sok vitamint.Ne,hogy valami baj legyen nekem.:)
El is felejtettem: ma reggeli mérlegelés: 59,7.
Nagyon nem megy ez nekem. Pontosabban ez sem. :-(
Meglepődtem én is, de az van benne.
Szerintem kimerültség. Kicsit sok gond van mostanság. Most megvagyok, de eléggé ráz a hideg, lehet valami bujkál bennem. Szerintem ezt a hetet végig tunyulom, de ha lesz lelkierőm megyek és szólok. Jó?
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Min csodálkoztál ma és miért?
- Mire vágysz most és miért?
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté