Miért fáj a szerelem? (beszélgetés)
Igen, ha "nagyon szerelmes", de nekem úgy tűnik, hogy még a szeretősdibe is bele fog betegedni.
Nem biztos, hogy a testi dolgokért feláldoznám a lelki nyugalmam... Főleg, hogy a másik esetleg csak azt a bizonyosat látja bennem.
Ha nincsenek közös programok, meg hasonlók. :S
hát Te..megdöbbentem ahogy elkezdtem olvasni a fórumot..
mások hat hónap után esküdnek is..nemhogy sehová elmenni vele...szükségletet kielégíti..és ezzel áldás békesség.
az egyoldalú szerelem öl butít és a nyomorba dönt..fel kéne ébredni és a rózsaszín ködöt feloszlatni és átlátni a szitán.
de ha nagyon szerelmetes a pasiba és annyira jó a szex..szeretőnek maradhat..ha ,megelégszik ennyivel.
Mennyire ismerted meg?
Családi körülményeit? Céljait? Terveit?
Te mit szeretnél, mit vársz ettől a kapcsolattól? Neked elég, hogy heti 1x megadjátok egymásnak a testi kielégülést, aztán mindenki megy a maga útján? Tudja, hogy te mit szeretnél?
A szerelem és a szeretet más-más fogalom. Nekem úgy tűnik, hogy részedről megvan a fellángolás, de nem azt kapod amit szeretnél, ezért fáj.
Lehet, hogy ő is arra gondol, hogy "olcsó... qva..."?
Azért 6 hónap után másként kellene.
egyébként meg a szerelem nem fájdalmas..maga boldogság..vagyis annak kellene lennie..ha igazi a szerelem.
vágyódás van a másik iránt..de a tudat,hogy közös jövőt terveznek..csillapítja azt..nem fájdalmat kéne érezned..ez amit érezhetsz..az a megalázottság..
arany igazság..messziről jött ember azt mond ,amit akar...
hát hogy mire kellesz?a heti egyszerire..bocsáss meg..olcsóbb,mint a qva..gondolom én..
és még nem dobtad ki?hú..((
Mert ez a szerelem! :)
Örülj neki hogy neked sikerül megélned,és túlélned! :))
Aranyosak vagytok,próbáltok segíteni -tanácsot adni!
De figyeljetek ide!Azt még be is látom ,hogy sok lenne a napi 6000ft benzinre!De arra mit mondtok,hogy igazából csak akkor érzek érzelmet amikor szeretkezünk,ahogy vége van,olyan a Pasi ,olyan érzés mint ha idegenként kezelne!Na erre mit mondtok!Kérdeztem az összeköltözést,az a kifogás,hogy panelba nem jönne!És ami még magas,hogy nem tervez velem közös programokat,pedig ideje mint a tenger!É azt mondja kellek neki-vajon mire is!?
Igen, ez is egy lehetséges szempont. De ne szaladjunk ennyire előre, és ne akarjunk negatívan látni dolgokat. Koncentráljunk a jelenre az segíthet.
Viszont az odautazás az klassz ötlet, dobja fel, heti két alkalom tök szuper. És majd meglátja a hölgy hogy hatezer ft. hetente azért nem kis pénz..
Az egy hónapban 24 ezer ft. Szerintem ez becsülendő a srác részéről.
Hol itt a probléma:
Adott egy távkapcsolat ahol mindkét fél jól érzi magát. Illetve a hiány feltehetőleg egyiknek sem tetszik már annyira.
Mivel további dolgot nem árultál el, és nem tudjuk hány éves vagy, ezt érdemes meglépned:
- Amikor legközelebb jön, leülteted az ölébe ülsz és elmondod Neki, hogy mennyire szereted. É szeretnéd ha most már összeköltöznétek, megvizsgálod a reakciót, és ha Ő is benne van. Királyság! :)
6000 Ft sok neki?
mit dolgozik?
Segítsetek annyira megszerettem egy férfit fél éve tart a kapcsolatunk,napi szinten csak a neten beszélünk meg telefonon,de találkozni csak hetente egyszer tudunk,mert ő azt mondja nagy a távolság,és naponta messziről eljönni,az bizony oda vissza 6000ft!
Egyszerűen amikor együtt vagyunk,imádjuk,szeretjük egymást,és eszméletlen amilyeneket szeretkezünk,és mikor elválunk,végem van,sírok nem tudok enni,és semmi nem tud lekötni,iszonyúan fáj a hiánya,majd bele őrűlök!Mit tegyek???????