Miért esik össze a piskótám sütés közben? (tudásbázis)
hát..igen:(((
nem fűti fel eléggé...ha akkor lett jó a pogácsád az már problémás...nem tudom miért így vannak megcsinálva.lejár a garancia és abban a pillanatban elromlik:(((
nem égett szénné, így lett fincsi
Hát jó, én is úgy gondoltam, hogy szerelő, de már pont nincs rá garancia.
Ez törvényszerű, hogy mindig így legyen????
220 fok?
életemben nem sütöttem még semmit 200 felett
Tettem alufóliát is a gáztepsire, amit én mindig a sütőben tartok, de már azt is kivettem, hátha. Semmi ötletem már.
Tavaly még méteres kalácsot, tortákat sütöttem, most meg már rá sem merek lassan nézni egy sütireceptre, mert rögtön a kudarc jut eszembe.
Én nagyon sok piskótát kidobtam fiatalasszony koromban, mert azt senki nem mondta, hogy ELŐMELEGÍTETT sütőbe kell tenni a piskótát !!
Te hogy vagy ezzel a dologgal??
Nagy gondban vagyok. Szeretek és tudok is sütni, nem vagyok kezdő.
Mostanában azonban kb. a sütés felénél középen összeesik a piskóta.
Nem tudom mi lehet az oka, már indítottam korábban kérdést Elektrolux beépített sütővel kapcsolatban, de nem igazán kaptam válaszokat. Először ez is jó volt, (2 éves sincs még) lehet, hogy elállítódott?
Minden fokozaton próbáltam már, alsó-felső sütés, stb...sikertelenül.
Van valakinek esetleg ötlete, vagy hívjak szerelőt?
mármint sütés VÉGE előtt.
És nem teljes tíz percig, de felkapcsolom egy időre.
1. rányitod az ajtót
2. túl laza a tészta, hamar feljön, és nem tudja megtartani magát.
Elsőre ezek jutottak eszembe
További ajánlott fórumok:
- Társasági összejöveteleken az emberek a WC-t miért úgy keresik és nevezik hogy mosdó?
- Sütés - főzés miatt szoktál összeszólalkozni pároddal?
- Miért esik össze a piskótám?
- Miért esik össze a piskótám, miután kiveszem a sütőből?
- Mi a trükk, hogy sütéskor a darált hús ne álljon össze nagyobb darabokba?
- Miért esett össze a sütőből kivéve a zabkorpás piskótám?