Miért erőszakolnak a férfiak? Szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik? (beszélgetés)
Ez egyike azon dolgoknak amit férfi létemre sohasem tudtam ép ésszel felfogni.
1) Nekem (és szerintem minden egészséges férfiembernek) a szeretkezéskor egyértelműen az a legfontosabb, hogy a nőnek jó legyen. Nem tudom hogy élvezheti egy férfi a szexet, ha a nőnek az nem jó...
2) Az is furcsa, hogyan képesek fizikailag megtenni. Ha a nő teljesen száraz, akkor tuti hogy a behatolás a férfinak is fáj és az aktus se hiszem hogy kellemes lenne neki. Talán az erőszaktevő férfiak élvezik a fájdalmat... Nem tudom.
3) Egyáltalán hogy képzelik, hogy egy másik emberi lényre ilyen brutalitással, durván rákényszerítik az akarutak, tönkretéve a legszentebb csodát, a legnagyszerűbb örömforrást, évekre (vagy véglegesen) fizikailag-lelkileg megnyomorítva a másikat...
Igen, a te verziód valóban egyértelműbb mint ahogyan a topikcím is helyesebben lenne megfogalmazva úgy, hogy Miért erőszakolnak egyes férfiak?
Azért hoztam ezt fel mert más helyeken, más kifejezéseket is szándékosan félreértelmeznek. Ez is jó példa lenne arra.
Ezt tényleg rosszul mondod mert vannak kivételek. :)
De az átlag férfinál ez teljesen mindennapos, elfogadott, legitim tevékenység. :)
akkor az lenne a kérdés: miért erőszakol minden férfi? lehetne az is a kérdés, hogy miért erőszakolnak a nők vagy a kecskék, vagy a kanalas gémek. (csak hogy segítsek kicsit a magyar nyelv értelmezésében :))))
a "szerintetek normálisak az ilyen beteg pasik"-nak viszont valóban nincs értelme :)
Téynyleg szeretnék már lépni, de nem tudom megállni, hogy meg ne jegyezzem, hogy maga a topikcím első fele is úgy van megfogalmazva mintha minden férfi erőszakoló lenne.
Eddig ezt nagyvonalúan nem tettem szóvá, hát a "Jobb későn mint soha" értelmében ezennel megteszem.
Akkor továbbra is megengeded, hogy itt fórumozgassak? Nyugtass meg! :)
Értem a kérdést és a legjobb tudásom szerint válaszoltam rá. Ha netán nem lenne igazam, győzd meg a kérdezőt a te igazságodról! Semmi gond! :)
Az itt forumozgatást a Hoxára értettem. Ezt a topikot szeretném most már hanyagolni, hogy ne idegesítselek titeket. Ha szükséged van Rám, bármikor megtalálsz. :D
Egyrészt ha érdekelne hogy milyen témákhoz szólunk hozzá, nagyon könnyen le tudnád ellenőrizni. De nem érdekel, és ez rendben is van. Engem csak az zavar, ha valaki fogalom nélkül pufogtat ilyen általánosításokat. Ez az egyik dolog.
A másik amit nem értek, hogy mikor lett természet ellenes dolog, ha érdeklődést mutatunk a másik nem iránt. Oviban még ez elmegy. Ott is van ugye lány, meg fiú sarok, a sztereotípiák a játék autókról, meg Barbi babákról. De mi felnőttek vagyunk. Vagy nem? Ez így annyira gyerekesnek tűnik.
Én személy szerint szeretek nőkkel beszélgetni, mert a természet ezt adta. Igen, jelenleg ez az egyetlen lehetőségem rá. És igen, ez viszont tényleg gáz. Tehát ha mindenképpen csesztetni akarsz, legalább ezzel tennéd. A jogos kritikát elfogadom, de nem ilyen légből kapott kliséket.
Én már nem írok ide többet, mert nem tudom és nem is akarom felvenni az arrogáns , nagyszájúakkal a harcot és utálom, ha el akarnak téríteni a saját véleményemtól!
Most is csak neked válaszolok!
De elhiheted, akadnak itt más véleménnyel rendelkezőek is!
Szerencsére!
Sokan nyavalyognak, hogy nem jönnek ki a társaikkal, legyen az az élet bármely területe.
Hol máshol, ha nem egy ilyen fórumon ismerjük meg a másik nemet, tanuljunk egymástól,tanácsot adjunk egymásnak, ezt kamatoztatva otthon!
És ez csak egy-két példa!Ott van, amit te is felsoroltál!
De döntse el ki-ki maga, hogy neki mért jó, vagy rossz, hogy be mertétek tenni a lábatokat az "orosznán barlangjába" !
szerintem ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy én mit gondolok :) nem kell magyarázkodnod, ha itt akarsz lenni, ha egy női fórumon érzed jól magad, akkor ez van
a fórum kérdése pedig nem az volt, hogyan lehet elkerülni az erőszakot, hanem hogy miért, miféle férfiak teszik ezt. erre nem az a válasz, hogy azért teszik, mert egy nő kihívóan viselkedik vagy öltözik, vagy nem akar szexelni. ha nem bulvárokból tájékozódnál, akkor tudnád pontosan, de elég csak a híreket meghallgatni, milyen szitukban és hogyan történnek erőszakok. a 17 éves lány az utcán bizonyára nem provokálta téli hidegekben félmezítelenül a börtönből szabadult barmot, egy másik nő sem provokált hazafelé menet egymagában két pasit, a futás közben megerőszakolt családanya sem szolgáltatott okokat, mint ahogy a börtönben brutálul megerőszakolt tizenéves fiút sem lehetne józan ésszel okolni
Itt is vannak olyan témák amelyek mindkét nem számára lehetnek érdekesek. De pl a menstruációs témákhoz nem szoktam hozzászólni. Teszem azt, ha pl egyedül nevelném lányaimat, lehet, hogy adott esetben akár abba is belenéznék.
Remélem személyes véleményed nem sokan osztják.
További ajánlott fórumok:
- Meg tud egy nő erőszakolni egy férfit?
- Szerintetek normálisak a hosszú és nagy nemi kisajkak? (Kívánatos avagy sem)
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Amikor szörnyű a "mama" főztje, de rád erőszakolja. Mit lehet tenni?