Miért ébredek fel éjszaka azonos időben? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én mostanában hajnal 3:10-kor ébredtem többször is. A munkahelyemet átszervezik, az édesanyám pedig 6 hete kórházban van. Otthon meg vár a 2 kisfiam meg a férjem, no meg a háztartás. Összegyűlt a stressz, de miért így reagál a szervezet?
Sziasztok, látom itt eléggé behalt a fórum!
De azért leírnám, hogy 2 hete szenvedek azzal, hogy pontosan hajnali 3 órakor felébredek és ránézek az órára, ilyenkor rendszerint annyira megrémülök, hogy legalább 4-ig nem is tudok elaludni....nagyon misztikusnak érzem.....amúgy is tartok az ilyen dolgoktól......!Tényleg máj? vagy lehet más oka is?
Sajnos mostanában Én is felébredek hajnal 2-3 között:(
Utána olvastam,a változó kort,depresszió-szorongást írja.
Szia! Engem érdekelne ez a kúra! Gondolom végig 3 hétig nem csak gyümölcsökön életél vagy igen? Nem fogytál? Én csak egy étkezést kihagyok és máris 3kg-t fogytam. De azért ez a léböjt kúra nekem is hasznos lenne.
Észrevétlen májromlást okoz még a candida is a toxinjai révén. Néhány súlyos candidás betegnek a mája olyan mint egy alkoholistáé, noha soha életében nem ivott. Szóval ilyenekre is figyelni kell. Én a természetgyógyászomtól kaptam egy kiadós májtisztító programot, az sokkal drasztikusabb, keserűsóval végezzük és ott 3 napig kell koplalni, a máj összehúzódik és szó szerint kirakja magából az összes mérget. Ezzel gyakorlatilag újjászületik, de vannak ellenjavallatai. Én sem próbáltam még mert félek tőle.
Én is felébredek..Nehezen alszom vissza. Van amikor egy kis forró fekete kávét iszom és 5 perc mulva már alszom..
Ha valaki ezt mondta volna nem hinném el. Pedig igy van. A fejem miatt ébredek fel. Nem fáj csak olyan fura...
Sziasztok!
Megijedtem mikor meghallottam a dolgot a májról :( Mivel akkoriban bulizós voltam, ilyenkor alkoholizálgattam is, úgy gondoltam, valószínűleg ez terheli a májamat, így elvégeztem egy három hetes léböjtkúrát és utána sokáig nem ittam alkoholt. Szerintem az nagyon használ a szervezetnek, érdemes kipróbálni! Egyáltalán nem éheztem, finom leveseket főztem, amit átpasszírozva ettem, illetve gyümölcsöket, zöldségeket centrifugáztam ki és a finom leveket hígítva ittam, a kávéról erre az időre lemondtam. A máj helyzete nem lesz jobb ha dokihoz mész és gyógyszerekkel tömöd tele a szervezeted, mivel azt is ennek a szervnek kell semlegesítenie, lebontania...
Nem tudom miről volt még szó abban a műsorban, valami Fókusz-féle volt, a riport végére értem be a szobába és ez az utolsó mondatok egyike volt. Neten sem találok erről semmit, pedig érdekelne...
ágyat nem raktam át, de azért bárki átrakhatja..bizonyos, terhelt időszakban felébredtem - két héten keresztül 02.43-03.45 között- természet gyógyászommal kisilabizálva, mi miért és hogyan történik ..a test dolgozik, és olykor szól, öcskös figyelj...ha nappal nem, hát éccaka légy résen, és ébredj...a test szava, mint tudjuk.
orvos körberöhögne , mondjuk nem járok orvoshoz:)
Szia!
Hajnali 2-3 óra tájt a máj méregtelenít!!!
hali :)
hajnali háromkor ébredek én is, pontban... a májjal kapcsolatos problémára utal, nemrég mondták egy televíziós műsorban, és épp ezt emelték ki, a hajnali három órát és a májat...
legalább vissza tudsz aludni.
Mostanában többször voltam hasonló helyzetben. Csak nekem rémálmom volt 2x is:( Elsőnél engem akartak megölni, a második álmomban a kisfiamat lőtte le egy ámokfutó:S Még most is kiráz tőle a hideg, ahogy leírom.
Többször felébredtem éjjel 4-kor, aztán nem tudtam visszaaludni, csak 6 körül. reggel így mentem dolgozni:( Kb. 1 hétig tartott. elkezdtem szedni Magne B6-ot, ami jó az idegekre, és azóta jól vagyok:) Nem tudom azóta sem mi lehetett velem, először pánikrohamra gyanakodtam.
További ajánlott fórumok:
- Szoktál éjszaka enni?
- Kinek volt része 1 éjszakás kalandban?
- Rosszul alszom, többször is felébredek éjszaka. Mitől lehet?
- Mitől van az, hogy többször arra ébredek éjszaka, hogy levegőbuborékok jönnek ki "onnan"?
- Miért ébredek fel egy hete éjszaka 2.59 perckor pontban?
- Minden éjszaka azonos időpontban ébredni