Miért csinálhatja ezt? (beszélgetés)
Sajnálni való vagy! Csak a látszatnak élsz, nem azzal foglalkozol, hogy a pároddal nagyon boldog legyél!Mi 4 gyerekkel, 53 - 54 évesen hetente többször szeretkezünk, imádjuk egyszerűen egymást, és rettenetesen lesajnáljuk az irigyeinket. Valóra vált a kedvenc viccem: - hogy mondta doktor úr: languszta, vagy homár?
Rák, érti, RÁK!
Áttétes tüdőrákoson tudom élvezni az életet, szeretni mindent, amit a Királykisasszonytól kapok, és rettenetesen nem érdekel, mit gondol rólunk a környezetünk!
Te miért tartod fontosnak a férjed "baráti körét" ?
Nálunk naponta sok ember lengette velem a csobolyót, de amint elmondtam a betegségem, mint a leprást, úgy kerül a többsége! Sajnálni való szellemi rövid gatyások, Neked se a "barátok" legyenek a mérvadóak! Panaszkodj inkább, hogy megint hajnali háromig szeretkeztetek, és most nagyon fáradt vagy, de nem tudtok betelni egymással!
Hát ez jó ötlet...
Én a legkevesebb info-t csepegtetném neki, az teljesen biztos...
Nemrég szóba került a babavállalás. Ez is egy vita téma. A többség 30-hoz közeledik, ő már elmúlt. Mi szeretnénk babát, ő meg néz, hogy minnek az nekünk. A legutolsó találkozásnál megint szóba került. Mi, a többi lány elkezdtük beszélgetni, hogy kinek milyen ruhái maradtak meg, mit kapott ajándékba, mit hol venne meg. És valaki megemlítette, hogy lehet, ők használtan kapnának egy babakocsit az egyik rokontól. Ez a csaj meg elkezdte mondani, hogy az tök ciki, ő most látott egyet 230-ért, arra úgy sincs pénzünk, és egyébként is minnek akarunk gyereket.
Azóta azon gondolkodom, hogy ciki, nem ciki, de a következő ilyen csajos beszélgetésre nem kellene meghívni....
De ha valaki meg akar felelni, akkor nem játsza el másodszorra is azt, hogy elkésik a moziból! Általában mindenhonnan késik, folyton rá kell várni.
Azért is tettem fel a kérdést, mert január elején közösen színházba szeretnénk menni, és felmerült bennünk, hogy ne hívjuk meg őket.
A párom is mondta, hogy hiába haverok x éve, van egy bizonyos határ. És ha a srác ennyi idő alatt sem vette észre, milyen a lány, akkor sajnálja.
Mondtam is neki, hogy én azért örülök annak, hogy engem elfogadtak a barátai :)
Én is irigyeltem picit a párom anno, amikor bemutatott a barátainak, és én ide költöztem, és nagyon egyedül éreztem magam.
De ők befogadtak, és mindent megtettek azért, hogy ne érezzem magam idegenek.
Nem tudom, miért nézne le?
Bár nekem is ez az érzésem, de nem értem. Sokkal több mindenük van, mint pl. nekünk, vagy a többieknek.
Egy másik párnak még lakása sincs, nekik meglenne az okuk irigykedni a saját lakás miatt, de még sem!
Már elvette a srác.
Egyébként se szednénk szét egy kapcsolatot.
egy ki nem rakott vessző miatt valószínűleg félreértetted, amit írt.
:)
Mert a Lánynak, a férjén kívül itt, senkije nincs, A párjának nagy a baráti társasága, amit valószínűen irigyel.
Ezért el akarja a férjét szakítani a társaságtól, hogy annak a fiúnak is, csak Ő legyen az egyetlen kapcsolata.
Vagy, féltékeny, mindenkire.
Viszont az is egy betegség, ha túl megy minden határon :(
Ez a nő tart tőletek, még pedig attól, hogy feltudjátok nyitni a szemét a srácnak a személyével kapcsolatban-és akkor ő bukik. Magyarul a srác befejezi vele a kapcsolatot.
Ráadásul lenéz benneteket, és a markában érzi a győzelmet.
Azért hogy a srácot kiszakítsa a baráti köréből, és ne hivjátok sehová ill. rövid időn belül leépitsétek.
Ne hagyjátok magatokat,ez a nő nagy valószinűséggel agyilag beteg és gonosz. A legrosszabb fajtából.
Csak a srácot hívjátok...ez az egyetlen mód, hogy a barátságok megmaradjanak, és a srácot kítudjátok a bűvkörből rántani.
ha nem igy tesztek max. 1 év és a srác az összes barátját elveszti.
ez egy ódszeres előre kitervelt szemét játék.
Lassan 5 éve lakom a férjem szülővárosában. Ide mentem férjhez, itt vettünk lakást.
Mivel az én szülővárosomhoz nagyon nagy a távolság, és havonta max egyszer megyünk haza az anyagiak miatt, a baráti kapcsolataim szép lassan leépültek. Eközben a férjem baráti társaságába sikerült beilleszkednem. Nekem ez nagyon fontos volt, mivel a barátok nagyban tudják befolyásolni az embert, és emellett nagyon sokat segítettek abban, hogy ne érezzem magam egyedül az ő városukban. Barátnőim is lettek, főként a fiúk feleségei, barátnői.
Kb 2 éve az egyik srácnak új barátnője lett. Őt is kedvesen fogadtuk, igyekeztünk, hogy beilleszkedjen. Akkor mi már jegyesek voltunk a férjemmel. Rá egy évre, bejelentettük, hogy összeházasodunk, és következő év nyarán szeretnénk az esküvőt megtartani. Pár héttel később ők is bejelentették, eljegyezték egymást, és jövőre összeházasodnak.
Tök örültem, hogy együtt szervezhetjük az esküvőt. Lesz kivel megbeszélni a dolgokat, ha a fiúk már unják.
Konkrét dátumhoz nem ragaszkodtunk, így mi augusztust választottuk ki, ők a szeptemberhez ragaszkodtak.
Hogy ne legyen vita, és a nászutunk is beleférjen, augusztus második hétvégéjét választottuk, hogy szeptemberre biztos visszaérjünk. Az első sértődés ebből lett, ugyanis a lány hatására a mienk utáni hétvégére rakták az esküvőjüket, majd sértődötten az utolsóra tolták át, amit nem is értettünk. Aztán megmutatkozott a lány igazi természete. Míg én annak örültem, hogy mit tudtam olcsóbban beszerezni, milyen kedvezményeket kaptunk, ő folyamatosan flancolt. A mi 110 fős esküvőnk fele annyiba sem került, mint az ő 70 fősük. De ez azt hiszem, nem tartozik addig rám, amíg nem nekem kell fizetni.
A nászajándékba kapott pénzt félreraktuk, mivel lakást akartunk venni.
El is mentünk párat megnézni, és lefoglaltunk egyet a központban. Rögtön utána boldogan telefonáltuk körbe a baráti társaságot. Akkor derült ki, ez a pár is eldöntötte, lakást akar venni, és épp akkor voltak abban a lakásban, amit mi lefoglaltunk. Csakhogy mi a központban lefoglaltuk, így ők lecsúsztak róla. Teljesen meglepődtünk ezen, mivel egy szóval sem említették, hogy lakást akartak volna venni, csak mi meséltük nekik. Ebből lett a következő sértődés, mivel ők ragaszkodtak ahhoz a lakáshoz, miután megtudták, mi lefoglaltuk. De nem engedtünk belőle. Amikor az autónkat vettük, ők is vettek. Utána pedig a lánytól hetekig hallgathattuk, mire mennyit költöttek.
Minden héten valakinél van egy találkozó, amikor összegyűlik a teljes társaság egyet beszélgetni.
Ez a lány elkezdte kivonni a férjét a társaságból, csakhogy a fiú nem engedi. Elhiszem, hiszen van, akivel általános iskolás koruk óta barátok.
Nem rég voltunk egy esküvőn, az utolsó facér fiú is megnősült. Az esküvő előtt pár héttel felhívott, hogy én mit veszek a párnak. Megmondtam neki. Másnap felhívott, hogy azt ne vegyek, ő már megvette. Tök ideges lettem! Az esküvőre mi 20 000 forintot adtunk fejenként, ez a lány 150 ezret! Nem is értettük, minek!
Azóta folyamatosan azt érzem, valahogy meg akarja magát velünk utáltatni.
Kb 3 hónapja moziba ment a teljes baráti társaság. Ott volt a találkozó. Az a bizonyos pár külön jött, a fiú időben oda ért, a lány annyit késett, hogy lekéstük miatta a filmet. 2 hete újra mentünk, akkor ismét késett a lány, de nem vártuk meg, bementünk. Ebből megint csak sértődés lett. Egyébként azt mondta, akkor vitte el a kocsit lemosatni.
Névnapra, szülinapra mindig olyan ajándékot vesz, amiről biztos tudja, hogy nem fog tetszeni, vagy nem fognak neki örülni. És nem csak nekem, hanem mindenkinek a társaságban.
Eddig azt hittem, csak véletlenül jött így ki, de tegnap teljesen elbizonytalanodtam.
Karácsonyra ajándékoztunk egymásnak. Én párnahuzatokat kaptam. A vicces az egészben, hogy ugyanilyet varrtam, és ő tudta, még meg is dicsérte, hogy milyen jól néznek ki. A férjemnek édes vörösbort vett, mikor nagyon is jól tudja, hogy a száraz, fehérbort szereti.
Egy másik lánynak aszalt gyümölcs kosarat vett, pedig tudja, hogy allergiás ezekre a dolgokra. Egy másik srác hamutartót kapott, pedig nem is dohányzik.
Egyszerűen nem tudom, miért csinálhatja ezt? Idegenként befogadtuk egy baráti társaságba, és cserébe ezt kapjuk? Tudjuk, hogy rajtunk kívül nincsenek itt barátai, mivel ő is messziről költözött ide.
Nem tudom, miért akarja valaki megutáltatni magát? Most már ott tartunk, hogy szóba került, többet ne hívjuk meg a lányt, csak a férjét a következő összejövetelre.
Szerintetek miért csinálhatja ezt?
További ajánlott fórumok:
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Vajon mit csinálhatnék? Adjam fel, amit szeretek? Én ehhez...
- Egyéves kislányom állandóan bólogat. Miért csinálhatja?
- Miért csinálhatja?