Miért altatja sok szülő hason az újszülöttet? (beszélgetés)
Mindkettőt úgy altattam ahogy nekik volt kényelmes.
De amit kapásból tudok neked elmesélni. Nagy lányunk születése után rögtön elkerült másik város Pic osztályára.
3.nap láthattuk újra 4.nap foghattuk kézbe. Mikor beértünk a lányunk hason fekve a saját jókora bukásában aludt.. Ha hanyatt hagyták volna megfulladhatott volna..
Én mind 2-ot hason altattam.Volt légzésfigyelő és hason azon túl h jobban aludtak,hasfájásuk is enyhült.
Háton sose hallottam h szabadna.Bukik a baba egyet..sokkal veszélyesebb.
Vagy oldalt vagy hason.Nalam ez nem szakértő kérdés volt,hanem tapasztalat.
Én azért altattam a fiam hason, mert neki úgy volt jó. A lányomat csak hanyatt lehetett, mert neki meg úgy volt jó.
Egyébként most maradjunk aktualitásnál, tegnap a tudőgyógyász azt mondta, hogy hasra kell fektetni a vírussal fertőzötteket, mert jobb lesz a tüdőkapacitásuk.
Itt arra akarok kitérni,hogy mindenhol azt írjàk/mondják,hogy növeli a bölcsőhalál esélyét.Mégis rengetegen abban a pozícióban altatják.
Ti mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Szerintetek ha valaki nem hasonlít egyik szülőjére sem, akkor örökbefogadhatták?
- Tud valaki olyan sampont, ami visszaállítja az enyhén őszülő haj eredeti színét? Vagy hasonlót?
- Van köztetek olyan aki, dongalábbal született? Esetleg hasonló rendellenességgel született gyereket nevelő szülőket keresek..