Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért ájultam el? fórum

Miért ájultam el? (tudásbázis)

18. Csillagszem38 (válaszként erre: 16. - Amaunet)
2021. dec. 7. 14:05
Ez félelmetes tényleg. Felmész a netre, utánakérdezel és máris rákos vagy és meghalsz, csá.
2021. dec. 7. 13:25
Ez nem "pici baj".
16. Amaunet (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
2021. dec. 7. 11:32
Az, hogy ájuldozol, eszméleted veszted nem "pici baj". Keringési problémák okozhatnak hirtelen halált is.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Amaunet)
2021. dec. 6. 16:31
Azért, mert azért nem vagyok hipochonder, és nem akarok minden pici baj miatt dokihoz fordulni, de már a szeretteimmel is beszélve, tudom, hogy beszélnem kéne az orvosommal.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Hattori)
2021. dec. 6. 16:29
Igen, tudom, sajna hajlamos vagyok arra, hogy nem eszek rendesen, nem reggelizek:(
2021. dec. 6. 15:56
NE HOZZÁTOK MÁR RÁ A SZÍVBAJT!
2021. dec. 6. 15:55

Lányom 17 évesen ájuldozott, szédült állandóan. Vashiánya volt és alacsony vérnyomása. Keresd fel a háziorvost és nézess egy teljes labort.

És elsősorban beszélj erről a szüleiddel.:)

11. Borian (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2021. dec. 6. 14:33

Akkor valószínűleg csak leesett a vérnyomásod és/vagy a vércukorszinted, esetleg a ciklusoddal össszefüggően ahormonok fel-le játéka okozta.

De azért egy orvossal konzultálj!

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Borian)
2021. dec. 6. 13:55
18 éves vagyok, de hálistennek nem tudok semmilyen betegségről
9. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. dec. 6. 10:04

Még az is lehet, hogy leesett a vércukorszinted és bekómáltál. Ez bizony lehet egy kezdődő cukorbetegség is.

Azonnal orvoshoz kell fordulnod és a koplalást befejezni. Enni mindig kell néhány falatot, mert különben máskor is könnyen így járhatsz.

2021. dec. 6. 09:43
Agyérgörcs, stroke, agyi probléma okoz hirtelen erős hányingert, szédülést, ájulást.
2021. dec. 6. 09:33
A hőség okozhat ájulást. Csökkentened kell és szellőztess. Idős korban előfordul, a másik ok a keringési zavarok
2021. dec. 6. 09:00

Mennyi az a nagyon meleg?? Hány fok? Én szeretem a meleget, de a 20-21 fok a szobában elegendő. Éjszakára pedig a 17-18 fok, esetenként még annyi sem kell. Nekem.

Én símán ráfognám a melegre. Ha már a szobában is nagyon meleg van és esetleg már az oxigén is kevés, mert régebben volt szellőztetve. Onnét a fürdőszobába, és gondolom, ott sem csak langyos vizet engedtél magadra...

Lehet, hogy a te szervezeted sem szereti annyira a nagy meleget és a forró fürdőt. Az biztos, hogy egy ilyen helyzetben én is kifeküdnék.

De azért biztosabb, ha elmégy dokihoz!

5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. dec. 6. 08:53
Már az első rosszullétnél orvoshoz kellett volna fordulnod. Miért nem tesszed?
4. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. dec. 6. 07:35

hány éves vagy?

van vmilyen alapbetegséged?

2021. dec. 6. 02:10
Találgassunk? Sok minden állhat a háttérben.
2. Hattori (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. dec. 6. 01:32
Enni fontod,rendesen,kikeszited a szervezetedet.
2021. dec. 6. 00:17
Szombat délelőtt elmentem fürdeni, azelőtt nem volt semmi bajom, ám egy 5-10 perc elteltével hányingerem lett és elkezdtem szédülni. Ezért gyorsan kijöttem a tusoló alól, leültem, de annyira hányingerem lett, hogy ki kellett mennem egy lavórért, ha esetleg rosszul lennék. De amint kimentem a fürdőszobából, el kezdtem ismét szédülni, minden elfeketedett, majd ahogy beértem a fürdőbe, elestem és elveszítettem az eszméletem. Utána egy fél óra múlva jobban lettem, de egyszerűen nem értem, hogy miért ájultam el. Aznap akkor még nem ettem és ittam semmit, szóval foghatjuk erre is, de már máskor is csináltam ilyet, akkor nem lettem rosszul. Arra tudok még gondolni, hogy amióta bejöttek a hideg idők és fűtök, nagyon meleg szokott lenni a szobámban, és éjjelente felkelek arra, hogy melegem van. A zuhany alatt is volt már 1-2 alkalom,, amikor azt éreztem, nagyon melegem van, és ez aznap se volt másképp. Szerintetek mitől lettem ennyire rosszul? Nagyon megijedtem abban a percben:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook