Miért ájultam el? (tudásbázis)
Lányom 17 évesen ájuldozott, szédült állandóan. Vashiánya volt és alacsony vérnyomása. Keresd fel a háziorvost és nézess egy teljes labort.
És elsősorban beszélj erről a szüleiddel.:)
Akkor valószínűleg csak leesett a vérnyomásod és/vagy a vércukorszinted, esetleg a ciklusoddal össszefüggően ahormonok fel-le játéka okozta.
De azért egy orvossal konzultálj!
Még az is lehet, hogy leesett a vércukorszinted és bekómáltál. Ez bizony lehet egy kezdődő cukorbetegség is.
Azonnal orvoshoz kell fordulnod és a koplalást befejezni. Enni mindig kell néhány falatot, mert különben máskor is könnyen így járhatsz.
Mennyi az a nagyon meleg?? Hány fok? Én szeretem a meleget, de a 20-21 fok a szobában elegendő. Éjszakára pedig a 17-18 fok, esetenként még annyi sem kell. Nekem.
Én símán ráfognám a melegre. Ha már a szobában is nagyon meleg van és esetleg már az oxigén is kevés, mert régebben volt szellőztetve. Onnét a fürdőszobába, és gondolom, ott sem csak langyos vizet engedtél magadra...
Lehet, hogy a te szervezeted sem szereti annyira a nagy meleget és a forró fürdőt. Az biztos, hogy egy ilyen helyzetben én is kifeküdnék.
De azért biztosabb, ha elmégy dokihoz!
hány éves vagy?
van vmilyen alapbetegséged?
További ajánlott fórumok:
- Fejtsd ki, minek örültél ma és miért!
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Min csodálkoztál ma és miért?
- Anyu rácsukta a csomagtartót a fejemre(véletlenül). Ha csak fáj, de nem ájultam el, kell ezzel dokihoz menni?
- Életemben először ájultam el. Nem tudom az okát. Holnap...