Miért 20 kg-tól akarnak mindig megszabadulni? Fogyjunk már 3 kilót is! (beszélgetős fórum)
Egyenlőre semmi ötlet.22 kg lement szülés után,de a bűvös hármas ragaszkodik hozzám.Sajnos nagyon szeretem a pocakom,és nehéz megállni hogy kevesebbet egyek.
Azaz van ötletem,napi 5x enni,de keveset és heti 3x futás+torna.De egyedül tornázni,na ahhoz túl lusta vagyok.A kaja meg csak csak .
De ha van valakinek jó ötlete akkor várom.
Jó éjt neked is .
Látod a kenyér már tud valamit, ő is a fogyásod érdekeit képviseli. :D :D
Na megyek lányok, jó éjszakát!
Eddig a kenyeremre vártam, teljes kiőrlésű, de nem kelt meg az a rohadék így most van egy egészséges de tök lapos kenyerem. Tökjó.
Konkrét kilót akarsz mondani...?
Álomsúly meg mostani.
Na majd, ha csini leszek, akkor én is elmegyek!:D
Addig még várni kell és nem keveset....:)))
de tényleg:))
Mert a sok duci fél elmenni addig amíg nem fogyott le eléggé, hogy ne szégyellje. Aztán csak csini csajként megy el:))
Én egy időben súlyzóztam, de soha többet!
Úgy megvastagította a karom, hogy azóta sem tudom lefogyasztani!:(
Köszi.
Nem tudom, itthon csak 3 kilósaim vannak, én azokkal súlyzózok, ha súlyzózok, de most nem vagyok itthoni torna hangulatban. Egy időben csak azt csináltam, meg állandóan erősítettem, de inkább vagyok most hajlandó letekerni valamennyit a szobabicón. Tényleg konditerem kéne, vagy hot iron.
Hát ezzel nem értek egyet! Rossz helyen próbálkoztál:)
Én tornára járok, de akad nagyobb súlyfelesleggel rendelkező is. Soha eszembe sem jutott nevetni rajtuk-tudtommal másnak sem-, sőt, csak lestem, némelykor előbb eldobtam a súlyzót, mint ők.
További ajánlott fórumok:
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!
- Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni
- 25 kg-tól szeretnék megszabadulni! Pár hónap alatt!
- Közel 10kg-tól szeretnék megszabadulni. Ötletek?
- 10 kg-tól akarok megszabadulni!
- Akik több, mint 25 kg-tól megszabadultak...