Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Microsoft Teams Androidra hogyan telepíthető? fórum

Microsoft Teams Androidra hogyan telepíthető? (tudásbázis)

10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Valakivagyok1984)
2020. szept. 23. 21:27

Az email és a jelszó mellé nem kaptatok leírást, hogy hogyan és mire használjátok?

Fel kell hívni azt, akitől kaptátok.

9. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 3. - Amaunet)
2020. szept. 23. 18:51

Na hát itt a gond.

Azt írja a megadott microsoft fiok nem letezik azzal lepnek be amit megadtak es amivel a telefonom betudtam lepni..nem ertem hogy itt miert irja ezt ki

2020. szept. 23. 18:16
Otthon van a teló megnézzem majd ahogy írtad.Egy huawei amit csak játékra használ,nem csúcs mobil nyilván egy középkategóriás,de azért csak működnie kell azon is.
7. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 6. - Amaunet)
2020. szept. 23. 18:14
Sajnos csak teló van.Szemet nem rongálná mert online lenne elsős a gyerek sok tanulni való még nincs és hallgatni kell inkább.Reméljük nem lesz rá szükség,csak amiatt kell ha a tanár lebetegszik akkor így menne addig az oktatás
2020. szept. 23. 17:30

Javaslom ezt az oldalt is böngészni és ha van Win10-es PC vagy laptop, akkor arra is telepíteni.

[link]

Ne telefonon, szemét rongálva tanuljon az a gyermek.:)

5. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 2. - Vivo44)
2020. szept. 23. 17:24
Nem.Működnie kell és kötelező az igazgató mondta.
4. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 3. - Amaunet)
2020. szept. 23. 17:23
Megnézzem otthon köszönöm.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Valakivagyok1984)
2020. szept. 23. 17:18

Miután letöltötted a Play áruházból a kapott email-el és jelszóval kell belépni.

Alapból felajánlja a saját email-t, de szerintem a profilt létrehozta a iskola.

Kezdő képernyőn ott van "Fiók kiválasztása a bejelentkezéshez", majd lentebb "Bejelentkezés egy másik fiókkal". Ezt kell választani.

A Store-ban ez lenne az: [link]

2. vivo44 (válaszként erre: 1. - Valakivagyok1984)
2020. szept. 23. 16:20

Szia.

Sajnos ehhez nem értek, de nem is kell, mert nálunk is van kornavírusos szűlő az osztályban, de digitális oktatás nem lesz. Vagyis az lesz az utolsó utáni amit ismét megtesznek.

Nem lehet esetleg, hogy kizárólag egy készüléken alkalmazható az app? S mivel a sajátodon beléptél, ezért máshol ugyanazon adatokkal nem teheted meg?

2020. szept. 23. 15:13

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne,hogy ezt az alkalmazást kell majd ha úgy alakul online oktatásra használni.Megkértek telepítsük.

Na most az én ios rendszerű telefonomon tök jól megy.Kisfiam kapott a sulitól email címet és jelszót.

De az androidos eszközön (amin majd ha úgy alakulna használva lenne)nem sikerül.A gond az,hogy azt írja ki az email cím nem található.Nem érvényes😕Nem ertek az androidhoz.Miért írhatja ezt ki?Miután az enyémen működik így nem azzal van a gond,hanem gondolom az eszköz beállításainál lehet..

Ha valaki tudna ebben segíteni,megköszönném.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook