Hogyan tudom a Microsoft PowerPointba a kész képet elmenteni? (tudásbázis)
photoshopban a layereket (rétegeket) össze kell vonni, mert csak úgy lehet jpg-be menteni. Más rétegre teszi a szöveget.
Réteg => rétegek egyesítése után le lehet menteni jpg-ben.
Ja, valóban,ha egész diát menti le akkor ppt-ben is lehet, de nem erre találták ki :)
Sok sikert! Változatosság gyönyörködtet:)
Azért igényes képet csakis photoshoppal lehet készíteni!
Start => minden program => kellékek => Paint
(ez a legegyszerűbb, bár ha jó minőséget szeretnél, akkor később érdemes valami képszerkeztő programot beszerezni.)
Ezt most így nem pontosan értem.
A a PowerPoint bemutató készítéshez való program és nem képszerkesztő.
Tehát ott tulajdonképpen diákat szerkesztesz.
Tehát, ha ott ráírsz a képre, és el akarod menteni képként, nem fogja együtt kezelni a képet a szöveggel.
Neked akkor képszerkesztő kell, Photoshop, vagy egyszerűbb és minden gépen létező paint. (Utóbbinál .jpg-vel mentsd el)
Mindig elkészitem a képet,Írok rá csak sajna épp elmenteni nem sikerül.Aki tudja segítsen.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom elmenteni azt a képet, amit a monitoron látok? (az egész monitorképre gondolok)
- Hogyan tudom megoldani az alábbi Microsoft frissítési problémát?
- Microsoft Outlookban hogy tudom beállítani, hogy a másik e-mail címemre érkező levelek egy konkrét mappába kerüljenek?
- Microsoft Outlook kinézetét hogyan tudom visszaállítani?
- SKYPE videóbeszélgetéseknél hogy tudom elmenteni a beszélgetést a videóval együtt?
- Azt szeretném meg tudni, hogy tudom a naplómba elmenteni azt a képet aminek egy internetes oldalon csináltam keretet?