Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Azt szeretném meg tudni, hogy tudom a naplómba elmenteni azt a képet aminek egy internetes oldalon csináltam keretet? fórum

Azt szeretném meg tudni, hogy tudom a naplómba elmenteni azt a képet aminek egy internetes oldalon csináltam keretet? (tudásbázis kérdés)

2008. aug. 23. 15:37
Köszi a segítséget. Sikerült is megcsinálnom.
2008. aug. 23. 14:45
Szia!!Valamit biztosan nem jól csináltál,mrt én is szoktam html kóddal beilleszteni képet,mindig sikerült.Figyelj arra hogy a kód az utolsó betűig ki legyen jelölve!!!Ha nincsen kód a képhez,én úgy szoktam hogy jobb gomb,kép mentése másként és lementem a sajátgépre,onnan pedig bele a naplómba.:)))Remélem tudtam segíteni!!!
2008. aug. 23. 14:29
Amikor egérrel rámutatsz aképre, kijönnek a kis ikonok. Elmented a saját gépedre valahova, és onnan illeszted be. Én így csináltam.
2008. aug. 23. 13:48

Próbáltam az url-es kóddal és a html-es kóddal is de nem tölti be. Ezek szerint valamit nem csináltam jól?

Ennyire béna lennék?

2008. aug. 23. 13:47
Azt szeretném meg tudni, hogy tudom a naplómba elmenteni azt a képet aminek egy internetes oldalon csináltam keretet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook