ActiveX vezérlőt telepithetem? (tudásbázis)
A benne lévő vírusokat.:)
Az olyan vírusirtó, ami egybe van a kémprogi irtóval, sokat nem ér sajna. :( Mondom, a mostani nod egy kalap kaka.... régen magasan verte a többit, de most valami új van. Én is akkor cseréltem le, mikor kijött az új.
igazad van,de ez a virusirtó olyan,hogy felismeri a kémprogikat is...olyat tőltötttem le...meg egy ellenőrző programot is,amit átfuttattam,és meg is találta a virusokat...most karanténban vannak,
karantén törlése,ha erre rá megyek akkor a karantént törli vagy a benne lévő virusokat???ez nekem olyan kétértelmű...
A spybot egy kémprogi irtó. A vírusirtó nem ismeri fel a kémprogikat, és azok is elég sok kárt tudnak okozni, nem beszélve arról, hogy lelopják az adatatidat, és klónnak használják a gépedet, vagyis azon keresztül küldözgetnek spameket...
Hát nekem 8, de azért a számítástechnika nem olyan, hogy jó ez nekem :D Mert ha bekapsz egy szar vírust, akkor ha olyan, dobhatod is ki a gépedet.
mi az a spybot????egy hónapos verziót tőltöttem,és én maradok ennél,jó ez nekem...a másik angol nyelven van,értem is,de nem tudtam letőlteni,jó ez nekem....
megyek...jóóóóó éjt.....:)
Ha a nod-od fizetős, akkor hagyd azt, ha már kifizetted. Ha nem, akkor viszont szedd le és töltsd le az avirát. az ingyenes, és jobb, mint a nod. mostanában minden jobb a nod-nál, pedig régen az volt az egyik legjobb. :(
Spybot-ot futtattál rajta?
amúgy gratula! :)
szia...
na,megcsináltam...telepitettem virusirtót,NOD32-t,tudom,hogy nem ez a legjobb,de nekem jó lessz...átfuttattam egy programot,ami árnézte az egész gépet,talált 4 trójait...kitörölte...tettem fel új böngészőt,Windows Explorer-t,most jó minden,de nekem Operám volt,az jobban tetszett,lehet visszacsinálom azt...
köszönöm a segitséget....
ja,és teljessen egyedűl csináltam...tudom,hogy ez sem egy nagy dolog,de nekem az...még sosem csináltam ilyet..:)))
szia....
meezy
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
SIKERÜLT!!!!
jól van...meglesszzzzzz.....
köszi mégegyszer...
azt hiszem,jó lessz,ha keresek valakit aki nekem megcsinálja,mert én nem értem amiről beszélsz,én csak szeretem,meg is csinálok pár dolgot a gépen,de ez nekem magas...nagyon köszi addig is...
mennem kell,jó éjt...
Hát én ilyet még nem láttam, nem tudom... lehet, hogy valami vírus aktivált valamit. De nem tudom. Mondom, előbb futtass spybot-ot, aztán vírusirtót, aztán ha ez sem jó, telepítsd újra a géped. mást így nem nagyon tudok javasolni.
Ja, még a CCleanert sem árt ha lefuttatod, ha kész a másik kettő.
spybot?????az mi
virusirtóm Avastom van...
hmmm, hát lehet, hogy szarakszik a neted. VAgy a gépeden lehet valami, de azt így nem lehet tudni.
Én a netre gyanakszom. Szokott nekem is ilyen lenni. Próbáld meg a modemet, és a gépet is újraindítani úgy, hogy legalább 30mp-re áramtalanítod a modemet, a gépet kikapcs, aztán modem vissza, és ha az felállt, jöhet a gép bekapcsolása.
nem tudom megnyitni itt az oldalon a képeimet,a saját adatalapomon meg egyáltalán semmit,aztán nem tudom még az IWIWet,a freemailt,semmit...mi lehet a baj...
köszi ha tudsz segiteni...
sziasztok...
nekem is tudnátok segiteni számitógép ügyben????