Micimackó Édes Álmok Vetítő (tudásbázis)
Keress rá arra, hogy smoby cotoons fényjáték.
Nekünk ilyen zenélő, világító van, mint egy hullócsillag..kiságynál lóg le. Csendes zene, ráadásul hosszú is, és a színe is változik.
De ennek a márkának van olyanja is, hogy a kiságyra akaszthatós forgó meg plusz projektor is.
Ez itt van:
Nekünk ilyen van:
Ezt találsz újként, dobozában aukciós oldalakon is.
Mondjuk az én fiamat ez se köti le.
De, ha azt mondod, hogy szereti a fényeket, annyira, hogy belefeledkezik, akkor ne foglalkozz az én véleménnyemmel, mert lehet beválik nála a micimackós is.:) Nincs két egyforma gyerek, tudod..:))
Habár ez utóbbira megjegyzem, hogy a nagyobb fiam piciként imádta a körforgót, nem unta meg egy percre sem. Ő jobban elvolt mindennel.
Szóval, ha még nem született meg, akkor várj és majd meglátod milyen természete lesz. Ráérsz akkor dönteni.:)
Akkor nem érdemes megvenni?
A körbe forgó változatok jobbak lehetnek, amiket az ágy fölé lehet szerelni?
További ajánlott fórumok:
- Mi a címe a tv-ben vetített Micimackó sorozatnak?
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Meg tudnátok mondani, a héten melyik nap jelenik meg a Micimackó világa c. magazin új száma?
- Tudja valaki, hol tudnék venni a Micimackó és barátaiból a Dalmát?Vagy szabásmintájának is nagyon tudnék örülni.Kérlek segítsetek.
- NUK Micimackós "csőröspohár" szívókáját ki kell lyukasztani?
- Hol van Szegeden olyan méterárú bolt, ahol micimackós és hasonló anyagot tudnék venni?