Micimackó Bébiszitter- és Idősgondozó Szolgálat (beszélgetés)
Én is voltam náluk egyik nap és nagyon lehúzós társaság, valóban. Én már befizettem nekik majdnem negyvenezer Ft-ot azért, hogy regisztráljanak és aztán kiközvetítsenek. Én egy gyerekfelügyelő vagyok és már dolgoztam is bíbiszitterként, amúgy pasi vagyok. Az egyik dolgozójuk négy éve, amikor odamentem és befizettem nekik a pénzt, akkor még mondta is, hogy milyen jó, mert ritka a férfi baby-sitter.
Nem tudtam dolgozni, most viszont a munkámnak vége lett, ami egész nap lekötött, gondoltam, ha már befizettem nekik 4 éve a kiközvetítésért a pénzt, akkor most segítenek.
Ehhez képest közölték, hogy "nincs igény férfi bébiszitterre". Ami nyilvánvalóan hazugság.
De kíváncsi voltam, mennyire magabiztosan hazudoznak. Próbaképpen most fölhívtam őket, mint egy apuka, akinek van 3 fia és szüksége van egy FÉRFI BÉBISZITTERRE.
Tudjátok, mit mondtak?
Hogy ILYEN NÁLUK NINCS.
Hogy tudom őket följelenteni? Hogy kaphatom vissza azt a pénzt, amit egyértelműen lehúztak rólam?
Nyilván már sehogy :(
Én ma voltam náluk... Senkinek nem ajánlom!!! Egy nagydumás nő leült elém és csak mondja mondja mondja... amikor kérdeztem nem a kérdésre válaszol.. Szóval a rövid lényeg: fizesd be a 36 ezret és kapsz egy papírt, hogy az általuk kitalált képzést elvégezted. Ezután kapsz egy listát, azokból akik keresnek bébiszittert és ha szerencséd van talán a több száz jelentkező közül kiválasztanak.. Ha akkreditált papírt szeretnél és nem egy "mucsaröcsögit" az plusz 18 ezer, és ez sem nemzetközi!!!
Ebből a lehúzásból ők pedig gyönyörűen megélnek, ahogy elnéztem...
További ajánlott fórumok:
- "Apró" hazugságok a nevelés szolgálatában?
- Gólyahess szolgálat!- Nálunk tényleg a gólya (is) hozza!!!!
- A védőnői szolgálat lemondása - ott, ahol ez nem szokás
- Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot?
- Mennyi az órabére vidéken egy bébiszitternek?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?