Mibe öltözzenek a gyerekek farsangon? (2 osztály) (tudásbázis kérdés)
Pár éve láttam egy aranyos HÓPIHÉT :)
Fehér sapiban , sztreccs felsőben volt ,fehér harisnyában és egy abroncsos tül( szerintem függönyből volt) szoknyában. Sok sok vatta pom-pom volt a ruháján és cipőjén is :) Ari volt és ötletes.
Százlábú. Kell egy fej és egy hosszú kukactest az összekapaszkodott zöldbe öltözött gyerekekből.
Esetleg 101 kiskutya.
sziasztok!
Nekem is kéne valami ötlet, a fiamék most nyolcadikosok, és a sulijába minden osztálynak kötelező beöltöznie csoportosan és még zenét is kell találniuk a prodikciójukhoz. Teljesen tanácstalanok a gyerekek :( szeretnék kérni Tőletek ötleteket.
:)
Gomba?
Akkor mindenki gomba, de mégis más:) Esetleg el is lehetne mondani magáról, hogy ehető-e vagy mérgező, milyen erdőben található. Így még hasznos is :)
A lányom ált. iskola 2. osztályába jár. Segítsetek légyszíves ötletekkel, hogy mik is legyenek farsangkor. Az egész osztály egybe öltözik.
Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Alsó osztályos gyerekeket hogy tanítanátok meg idegen nyelvre?
- Első osztályos gyerekek anyukái
- Ki emlékszik még arra, amikor kisdobosok és úttörők voltunk?9 éves fiam és osztálytársai átélhetik ugyanezt pénteken a farsangon!:-)
- Mit csináljak ha a lányom nagyon fél az 5. osztályos oltástól? A gyerekek általában hogy viselik az oltásokat?
- 3 osztályos gyerekek anyukái, hogy készültök a témazáró dolgozatokra?
- 4. osztályos gyerekek anyukáitól kérdeznék! Pontos listát tud nekem valaki mondani technikafelszerelés ügyben?