Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi volt az eddigi legnagyobb fájdalom, amit átéltél? Nem lelki. fórum

Mi volt az eddigi legnagyobb fájdalom, amit átéltél? Nem lelki. (beszélgetés)

dec. 6. 15:20
műtét utáni fájdalom
dec. 6. 08:43
A fogfájás!!!!!!!!!!!! Rettenetes!!!!!!!!!!
20. Hansika (válaszként erre: 19. - Birebora)
dec. 5. 20:54

Mi pasik tenyleg nagy hösök vagyunk fäjdalom teren...

36,2 Celsiusnäl mi mär haldoklunk...

dec. 5. 20:40
Szülés és veseköves roham kétszer.
18. Enissa (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 20:35

Nekem brutál magas. Nem én mondtam, orvos.

Az idegfájdalom mellett minden csekélység.

Volt epekő miatt gyulladásom, nem tudtam a lábamra állni. Azt mondta a doki, a vesekő, csempeszaggató fájdalom.

Pont egy éve estem le a létráról, bordámat törtem, az akkor nem is fájt annyira, az ügyelet után még levittem a kutyát sétálni, felszedtem utána a "gumit. Aztán éjszaka felszerettem volna kelni.

Bő 45 percbe került, a hátán döglődő bogárpózt felvéve küszködtem le magam az ágyról. 2 hétig fotelban aludtam.

De szerintem tényleg a fájdalomküszöbünk a mérvadó úgy gondolom. És mit éltünk már át.

Nekem a vesémmel nem volt gondom, de azt hallottam az is a csempeszaggató fájdalom kategória.

dec. 5. 20:27
Jaj lányok,,senkinek soha többet ilyeneket🙏🏻🙏🏻🙏🏻
dec. 5. 20:16
Fuu nagyon széles a skála...van itt minden..mondjuk az is számít kinek mekkora a fájdalomkuszobe..én tele vagyok piercingel de hál isten pl egyik se fájt..csak kellemetlen volt..de a fogfajas...az valami kegyetlen volt...
15. Enissa (válaszként erre: 14. - Hansika)
dec. 5. 20:09
Nem mindegy melyikbe.
dec. 5. 20:05
Nekem eccccer szälka ment az ujjamba...-))
13. elbb
dec. 5. 20:05

Vesekő.

Szájpadlás szakadás.

De azt hiszem inkább a vesekő. Az brutális volt.

12. tien
dec. 5. 19:45

Kompressziós csigolyatörés után a gipsz "feltörte"a hátam.

Seblázam lett (majdnem belehaltam)

Mindennap jöttek a sebet kezelni és vágni és b@sztatni.Hányingerem volt a fájdalomtól.

Végbél polip műtét utáni ébredés és a fájdalom.

Nyílt lábszár törés utáni csont fájdalom.

Ezek így mind dobogós helyezettek.

11. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 19:43
Szültem, törtem, zúztam, szakítottam magam, érzéstelenítő nélkül tisztítottak rajtam sebeket, kanalaztak ki, szívtak le oda nem illő dolgokat, volt pusztító migrénes időszakom de semmi sem fájt úgy mint az "ismeretlen eredetű" minden ízületet érintő gyulladás.
dec. 5. 19:22
Csuklótörés műtétnél az injekciók. Százszor jobban fájt,mint a törés.
dec. 5. 19:16
Nem volt. Kemény vagyok.😁
dec. 5. 19:09
Szülés, bár utólag visszagondolva nem is volt olyan rossz 😜 illetve mikor injekciót adtak a lábam nagyujjába....
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Enissa)
dec. 5. 17:56
Még olvasni is rossz ..😩
dec. 5. 17:55
Azt hallottam annak még igazából előjelei sincsenek..egyszercsak elkezd fájni, fokozódik aztán irány a kórház... tényleg úgy van?
dec. 5. 17:55

Nem igazán volt ilyen.

Talán 2 éve amikor leestem a lépcsőről és magam alá törtem mindkét bokám.

De végül csak erős zúzódás lett belőle.

dec. 5. 17:54

Gerincben ideggyulladás. Három hónap napi injekció neurológián.

Kb. annyira fájt, ha lehetett volna, élek az eutanáziával. Azt gondoltam a szülésnél nincs fájdalmasabb. Van.

dec. 5. 17:53
Perforált vakbélgyulladás.
dec. 5. 17:50
Kartörés.
dec. 5. 17:48
Testi fájdalomra gondolok. Nekem az elhúzódó fogfajasom kb 15 éve de már annyira fájt hogy rahuzodott a fulemre..nem hatott egy gyógyszer sem. 10es skálán 11es volt kb.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook