Mi történik, ha valaki nem engedi be a szociális szolgálatot és a gyámhatóságot? (tudásbázis kérdés)
gondolom, az Édesanyja nem fogja beengedni őket
engem is érdekelne a pontosabb történet, miért is kell a gyámhatóság
Mi a szekvencen?
Amennyiben a szekvencia szóról lenne szó, mellékelem a pontos meghatározását, mert nálunk ebben az értelemben használják. Már aki...
DRÁGA KEDVES VÁLASZADÓK
Nagyon szépen köszönöm,a válaszokat.A SZOCIÁLIS SZOLGÁLATOT,ÉS A GYÁMHATÓSÁGOT,ÉN SZERETNÉM KIHÍVNI.NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM LENNE RÁ.
Szerintem elég homályosan fogalmaz, többen arra gondoltak az előzmények (korábban indított fórumok ismerete nélkül) hogy gyerekről van szó.
Gondolom vagy a szülei hívták a szoc. szolgálatot és ő nem akarja beengedni, vagy fordítva (bár felnőtt ember esetében nem tudom, milyen jogosultsága van a gyámhivatalnak).
Mi történik, ha valaki nem engedi be őket?
Az történik, hogy nem fogják kirabolni!
A szüleimhez is ÁLRENDŐRÖK mentek be "ellenőrizni".
Jobb, ha senkit se engedsz be!
Sokat dolgosztam evvel volt hazamban ,de azt hiszem ez idövel meg rosszab let szerte szet a vilagon. Olyan mind a szivarvany csak valahogy a szinek masak ..
De ha itt eu- ban valamint kellenne lenni egy azonos mercenek a gyerekek jogainak .
Sok szulö kiket most Karacsony elött megszlittanak pont ezekböl a sorokbol szarmazik . Tegnap egy Vörös kereszt szaloban ideiglenesen gyegyerekes csalad ki varja az ötödiket. No ez ami szomoru , Kellene több felvilagositas es felkeszules a szullöi szerepre.
Sem kifejteni nem fogja, sem megköszönni a válaszokat.
Borzasztó idegesítő fórumozó... soha egy válasza, egy köszönete nincs...
Mivolt a musor cime ?
Köszi !
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A szociális szolgálatók csak a gondozottakat ellenőrzik vagy a családtagjaikat is?
- A Szociális szolgálatok úgy működnek, mint a szociális boltok?
- Állítólag a szociális szolgálat felnőtteknél is végez környezettanulmányt. Mit néznek?
- Hogy változott a szociális törvény.? Kinek és mit segítenek a szociális szolgálatok?
- Szociális területen dolgozók, de eü.ben is regisztráltak pontszerzése hogyan történik?