Mi szerint küldesz valakinek jelet itt Hoxán? (beszélgetés)
Hali! Hogy kell jelet küldeni???
Kérdezd meg tőle priviben!
Ha egy számodra teljesen idegen ember küld minden nap szivecskéket az elgondolkodtat. Végigjártam a fórumokat és az illetővel sehol nem találkoztam.Mégis mire véljem a jeleket? Vagy csak én tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget mint kellene???
Szia!
Bocsi hogy ilyen nyilvánosan kérdezem de én is kaptam tőled a minap egy jelet és nem esett rosszul félre ne érts csak meglepődtem és gondolkodóba estem mi alapján kaphattam? Ismerlek esetleg valahonnan?
Én, ha ismeretlentől kapok jelet, küldök én is, ha többször kapok,rákérdezek, hogy mivel érdemeltem ki:DD
na erre e is kivancsi vagyok ,hogy miert kapttam jellett. taalakozztunk vallahol? olyanoknak szokttam kuldenia kiktol kapok jellett ,vagy olyanoknak akiknek tetszet a hsz. egy idobe koszontottem minden uj tagot.szegyelhetem maggam ,hogy leszokttam
szia! nekem miért küldtél? (minden jelnek örülök.)
beszéltünk már?
Én nem lapozok vissza, mindig az aktuális jeleket küldöm vissza, vagy, ha valakinek megtetszik egy hozzászólása, stb., akkor küldök jelet.:)
Nembaj, akkor kifigja törölni a hoxa.
Én általában 15-20 oldalig megyek vissza.Igyekszek mindenkinek jeleket küldeni ha éppen a gépnél vagyok.Mindenkinek nagyon jó nyarat kívánok.
Szerintem már van ilyen fórum.
Ki mi alapján küld jeleket, és hány oldalig megy vissza?
Igen, lehet, de ez nem egyszer fordult elő! :) Ezek szerint még itt vannak a gólyák az országban? :)
Köszönöm is nagyon szépen :DDD
Az is lehet, hogy az illető kinézett az ablakon, és pont egy gólyát látott elrepülni csőrében egy babával, és véletlenül megnyomta azt a jelet:-DDD
én küldök annak is aki szimpatikus!!
Értem. Én még csak 25 éves vagyok, se gyermekem, se unokám! :) De talán akkor a korom miatt lehet! :)
Én nemcsak babavárás látok benne, hanem magát a gyermeket, unokát, egyszóval babával való foglalkozást.
Megkaptam, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen:)))
Valószínüleg a korod miatt kapod:))
A nőknek a belső órája ilyen korban kezd el ketyegni, hogy mindenkinek van már, nekem is kellene egy baba:)))
És a gólya mit szimbolizál a jelek között? Mert többször kaptam már! :) Pedig még messze van a baba tervezés gondolata is! :)
Semmi baj, Aranyom az "ilyen" pókokat Én is szeretem:)))
De egyébként sincs velük bajom, mindíg úgy gondolok rájuk, hogy szerencsét hoznak, meg nemigen fogdosom őket, és így békében élünk, ha néha találkozunk:)))
Kedves Oxygeen!
Ugye milyen sok ember van aki nem tud nélküled élni, tehát Mi mind akik élünk, mind szeretünk Téged, ezért kérlek ne légy "negatív" :))))
Örülök, hogy örömet szerezhettem:)
Sajna én szeretem a pókokat, bocsi:)
További ajánlott fórumok: