Mi okozhat az eddig szép, egészséges bőrön újabban rengeteg, állandó gyulladásokat? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Ha vkinek egyszer csak a hibátlan arcbőrén megjelennek kiütések,viszkető piros foltok vagy aknék(gennyes pattanások)Akkor annak több oka is lehet!Étel allergia,hormonális változások vagy egyéb belső eredetű probléma!Az arcunk mint egészség tükör is működik,szóval nem mindegy ,h hol az arc melyik részén jelentkezik a probléma!Arc dignosztikával megállapitható!
Ha vkit érdekel és ir nekem,szivesen segitek!
Üdv:Maja
Ne bízzál semmiben, keress egy jó diagnosztát!
Nem mindegy, milyen bőrgyógyász kezei közé kerülsz. Nekem a nyilvánvaló rosaceámra (bár ezt akkor még nem tudtam) mindenféle kencét felírt. Semmit nem használt, az állapotom egyre romlott. Amikor az egész arcom már egy merő gyulladásos pattanás volt (tehát nemcsak ronda volt, de fájt is), akkor mentem el egy jónevű, nem olcsó bőrgyógyászhoz, aki egyszer s mindenkorra kikezelt. Nagyon sokáig tartott, nem volt egy fáklyásmenet, de megérte.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Tudja valaki mivel édesítsünk, ami egészséges is és nincs benne rengeteg kalória?
- Mi okozhatja férfiaknál a hónalj árokban a nyirokcsomó gyulladását, ami a vállba kisugárzó fájdalommal párosul?
- Méhnyakgyulladás okozhat-e vetélést?
- Nyelvgyöki mandula duzzanata, gyulladása mitől múlik el. Nem gyógyszerre gondolok. Ez okozhat e bármi gondot nekem?