Mi oka lehet annak, ha nem vállalja fel 9 hónap után sem, hogy együtt vagyunk? (beszélgetős fórum)
Félre értettél, de nem baj.
Szerinted mindent tud a másikról? Mert lehet, hogy belevittem a gyerek témát, de a lényeg: valószínűleg jó pár alap dolgot nem tud a másikról.
Népszerűtlen leszek:
Ő csinálja jól.
Miért? Mert még csak 9 hónapja ismered, és bármilyen nagyok is a gyerekek- amíg alap dolgokat sem tudtok a másikról, addig biztosan nem kellene a gyerekeket is bevonni.
Ne haragudj, abszolút nem ellened!
Egyszerűen kérdezz rá: oké, majd, de a majdnak van dátuma?
Illetve fordított helyzet: 'Majdolj. :D
Ez igen fura így....
Van ott még valami amiről Te nem tudsz.
Vagy nem vált el (csak hétközben találkoztok, ott alszik nálad?) vagy ha el is vált, akkor még együtt élnek (még nem tudták eladni vagy nem is akarják).
Elváltak, de külön is költöztek? Nem könnyű manapság válás után akármelyik félnek megfelelő, megfizethető külön lakást találni.
Ez még nem jelenti azt, hogy egy szobában, egy ágyban alszanak továbbra is, de bizony kínos helyzet alakulna ki, ha összefutnál az ex-szel.
Valahogy óvatosan kezd el felderíteni a jelenlegi lakóhelyének tulajdonjogát, a lakhatás körülményeit. Meglehet, hogy valami hasonló oka van a kitérő válaszainak.
További ajánlott fórumok:
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- Miért keres ha már nem vagyunk együtt?
- 3 éve vagyunk együtt, de még nem kért meg. Ez mit jelez?
- Ha együtt vagyunk, miért chatel másokkal a barátom(más lányokkal)?
- Tanácsot kérnék pasi ügyben. 5 éve vagyunk együtt és most válaszút elé kerültem. Vele, vagy nélküle?