Mi lehet ezzel a tenyérrel, milyen betegség, netán mással volt ilyen? (beszélgetés)
A sógornőmnek volt nem ilyen, de hasonló fájdalmas, repedezett, gyulladt, felhasadt bőr problémája a kezein.
Évekig járt bőrgyógyászatra teljesen feleslegesen, mert nem tudtak mit kezdeni vele.
Csak a kitartásának volt köszönhető, hogy végül immunológushoz is elment, ahol kiderült, hogy autoimmun betegsége van.
A sógornőmnek volt nem ilyen, de hasonló fájdalmas, repedezett, gyulladt, felhasadt bőr problémája a kezein.
Évekig járt bőrgyógyászatra teljesen feleslegesen, mert nem tudtak mit kezdeni vele.
Csak a kitartásának volt köszönhető, hogy végül immunológushoz is elment, ahol kiderült, hogy autoimmun betegsége van.
Ekcéma.
Nem nyúlkálsz sokat hypóba, somestosba, stb.? Ha igen, akkor gumikesztyűt hordjál.
Arra kell elsősorban rájönni, hogy mi váltja ki, azt vagy kerülni kell, vagy gumikesztyűbe csinálni.
A barátnőmnek 1 ilyenje volt, amikor kutyája lett és mindent domestos-al tisztított, még a kezét is néhány percenként.
Sziasztok
A segítségetek szeretném kérni.
Volt már másnak is ilyen a tenyere ami nem gyógyul? Orvosnál voltam de nem segített a kenőcs (egyik sem) mintha nem is értenének hozzá. Mindig ilyen, akármit csinálok vele , és fáj is. Már 2 éve ilyen kb. Sajnos mindkét tenyerem. Szárad kirepedezik, vagy ha viz éri szintén. Már teljesen tanácstalan vagyok. Itt egy kép róla. Mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet ez a betegség?
- Felső légúti betegségre jó lehet a kurkuma?
- Mi lehet ez a titokzatos betegség(hasi és izületi fádalmakkal)?
- Szerinted lehetséges a pánik betegséget önmagunkkal lerendezni?
- Szerintetek mitől őszülhetek ilyen hamar? 28 éves vagyok, lehet valami betegség miatt?
- Osszunk meg egymással jó tanácsokat, kezelési technikákat a Psoriasis vulgaris (pikkelysömör) betegségben szenvedők segítségére.