Mi lehet ez? Hasi baj (beszélgetés)
Az sem lenne hátrány :(
Köszönöm a válaszod😊
Mehetsz simán az orvosodhoz is, ő majd útbaigazít speciális szakemberhez, ha kell.
Lehet sima izomhúzódás vagy kezdődő szívbaj.
Kedves, dolgozol, tanulsz? Van napi elfoglaltságod? Vagy egyiksem és a környezeted is elhanyagol?
Mert akkor ez csak mind figyelemfelhívás.
Igazad lehet simán,túl aggódom a dolgokat,úgy mint a baba dolgot pár hete,sajnos teljesen lehetséges
Köszönöm a választ☺️
Szerintem érzel valamit, rápánikolsz, észre sem veszed és elkezded rosszul venni a levegőt ami pontosan oda be is szorul. Ennyi a bajod.
Hipochondria.
Erre még nem gondoltam,mármint hogy azt évek óta tudom hogy orr sövény ferdülésem van,de az nem jutott eszembe hogy helytelenné teheti a levegő vételt,vagy esetleg én cseszem el😅😅
Köszönöm a válaszod😊
Igen,sajnos az utóbbi időben tényleg kivagyok :(
Köszönöm szépen a válaszod☺️
Hogy neked mennyi bajod van...
Nem kell ám mindennel orvoshoz rohanni, de egyébként mehetsz oda is. Igen.
Sziasztok, elég sokat szúr a hasam mindkét bordaíve rész, a borda alatt és körül érzem ezt a fura nyomást,szúrást, maga az érzés valamikor középen is megjelenik,gondoltam már lép,és epe bajra is :(
Gasztróendokrinologushoz lehet ilyen bajjal fordulni?
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet ez a titokzatos betegség(hasi és izületi fádalmakkal)?
- Alhasi fájdalom, mitől lehet?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Naponta többszöri alhasi "mocorgás" mitől lehet?
- Mitől lehet erős alhasi fájdalma egy olyan nőnek, akinek el van távolítva mindkét petefészke és a méhe?
- Miért használ sok orvos a terhesség megállapításhoz hasi uh-t, ha sok helyen olvasni a kismamák körében, hogy nem lehetett látni?