Mi lehet ez a csomó? (tudásbázis)
Sziasztok, köszönöm a válaszokat.
A fájdalom állandó, és a csomó nem a bőröm alatt van hanem elég méllyen a húsban. Vagyis én ezt érzem. Apukám kezében vannak zsircsomók de az a bőre alatt van és nem igazán fáj neki. Így erre nem is gondoltam, hogy az lenne, bár ezt sem zárom ki.
A csomó 1 éven belül pár hónap alatt nőtt meg így. :/
Mennyi idő alatt lett "ökölnyi" a csomód? Mikor fáj? Szinte állandó jelleggel, vagy pl. csak akkor, ha olyan mozdulatot végzel, amikor "húzódik az izmod/bőröd"?
Nekem a gerincemnél volt egy kisebb diónyi. Úgy vettem észre, hogy elkezdtem hasizom gyakorlatokat végezni és felüléskor, mintha a mennykő csapott volna a hátamba. Szerencsére kiderült, hogy egy betokosodott zsírmirigy, amit simán - néhány napos párolás után - eltávolított az orvos, kinyomásos módszerrel. Azóta a család rendszeresen ellenőrzi, ha "megtelik/feszül" kinyomják. Nagyon remélem, hogy Te is "csak" ebben szenvedsz. Kérlek tájékoztasd a közösséget, mi volt az igazi ok. Fel a fejjel!!!!
Ökölnyi?
Mennyi idő alatt lett ekkora?
Kb 1 éve van a derekamban egy csomó, időközben teherbe estem így nem csináltak vele semmit nehogy a babának baja legyen.
(Bár én már akkor is ki akartam vizsgáltatni... mert fájt)
A fiam már egy hónapos így elmentem orvoshoz de csak péntekre kaptam időpontot addig pedig csak idegeskedek rajta....
Sok rosz dolgot olvastam csomókkal kapcsolatban és kissé ideges vagyok....
A csomó kb egy nagy ökölnyi, nem mozog és a gerincemtől nem messze van.
Nagyon fáj se ülni se állni nem igazán tudok már, a kisfiamat is nehezemre esik felemelni, mert ha lehajolok nehezen egyenesedek ki.
Mi lehet ez a csomó?
Péntekig megőrülök.....
További ajánlott fórumok:
- Van a bal combomban egy csomó. Mitől lehet?
- Milyen csomó lehet ez a nyakamon évek óta?
- Nyirokcsomó duzzanat tarkón. Mitől lehet?
- Találtam egy kis csomót a hónomalján..Mi lehet az?
- Viszkető, növekvő csomó a mellben, 3, 5 hónappal a szoptatás után. Tudja valaki mitől lehet?
- Nagy csomó a mellben, baj lehet?