Mi lehet a gond a frissen ivartalanított macskával? (tudásbázis kérdés)
Úgy néz ki rendbe jön az én édes Kiscicám! :)
Már tegnap elkezdett eszegetni, először erőltettem neki az evést, aztán evett nagyon kis adagokat, most már eszeget, egyedül odamegy a kis táljához! Igen, megkérdeztem más orvost is, azt mondták, ritka ha ennyire megvisel egy cicut az ivartalanítás, de van ilyen!
3-4 napig szinte semmit nem evett, csak injekcióstűvel. Rémálom volt! Nagyon köszönöm hogy aggódtatok, biztos ez is segített valamicskét! :) Köszönöm!
Megoldódott a dolog? remélem rendbejött a cica.
Nem normális, hogy a doki nem foglalkozik azzal, hogy nem eszik/iszik. Infúziót kell(ett volna) adni neki.
Nekem a nőstény cicám kb. 1 napig volt kómás az ivartalanítás után, második nap már ki mertem engedni - 4. nap után csak a leborotvált bunda miatt látszott, hogy műtve volt... Nem normális ez a helyzet, akármit mond is a doki, vidd el másikhoz!!!
Nem lehet, hogy valamit összevarrtak műtét közben?
Nagyon sürgősen vidd el egy másik városba (ha tudod vidd Budapestre az Állatkórházba a Lehel útra, ott éjjel-nappal vannak orvosok).
Azt mondta, hogy a vastagbélben vannak kis hajszálerek, és biztos beindult a bélmozgás, és elpatanhatott. Csak alszik szegény, összegörnyedve, ha oadmegyek mellé, ölembe teszi a fejét, és kezemre a kezét...
Van másik doki, de mindenki szidja, igazábol ez a nő a legjobb, és ők ott ketten is vannak dokinők!
A véres széklet lehet még akkor is, ha férges a cica. Mikor volt féregtelenítve?
A cica fiú v. lány?
És a véres székletre mit mondott a doktornő?
Esetleg másik állatorvosnak meg lehetne mutatni. Kérdés, hol laksz, van-e a közeledben másik.
További ajánlott fórumok:
- 5 hónapos cicát lehet-e már ivartalanítani?
- Cicák sikertelen ivartalanítása lehetséges-e?
- Mit lehet csinálni a macskával, hogy ne hulljon annyira a szőre?
- Mennyiért lehet egy kandúrt ivartalaníttatni?
- Egy hete ivartalanított szuka kutya furcsán viselkedik... Mi lehet a gond?
- Kandúr macskát milyen idős korában lehet ivartalanítani?