Mi legyen a köszönő ajándék? (beszélgetés)
A legyező nekem nem annyira tetszik.
Egyébként ha minden igaz párom megtudta szerezni a kis tökhintókat . :D
2 hónap múlva meleg lesz, praktikus köszönő ajándék ha csináltattok fehér legyezőket, nevetekkel, vagy egyébbel feliratozva,
a mulatságban hasznos is lesz, ha jól kitáncolják magukat, utána lehűlnek a legyezőtökkel és emlékbe el is rakják ha feliratos
én ezt egy esküvőn láttam, nagy sikere volt,
én hűtőmágnest biztos nem adnék, már bocsánat attól aki javasolta
Igen ,ezzel egyet értek.
De pl.a hűtőmágnest akár otthon is meg lehet csinálni,így valamennyivel olcsóbb
Hát igazából csak a család és pár nagyon jó barát lesz az esküvőn. Ezért akarok maradandó emléket.
Nem gagyi csak, nem tudom nem tetszik az a baj nehezen döntök az ilyen dolgokban... :/
Azért azt vedd alapul, hogy a közvetlen családtagokon kívül utána a többség berakja a fiók legmélyére, úgyhogy én sokat nem költenék rá.
A szalvétára valamilyen szöveg, kép, nyomtatása nagyon gagyi?
60db kellene.
Nincs rá keret mennyi legyen a köszönő ajándék ára.
egyszerre írtunk. :)
A szív alakú hűtőmágnesre 590,- Ft-ot láttam, és minimum 50 db-ot kell rendelni belőle.
Egyébként egy valami tetszett, csak nem volt belőlle elég így nem tudtam megvenni :/
Kis tökhintó volt, asztaldísz azt hiszem de kis mécses is belefért.
Sajna ez annyira tetszett, hogy azóta semmit nem találok ami hasonlóan tetszett volna . :/
2 hónap múlva lesz az esküvő, már minden le van rendezve. Viszont megfelelő köszönő ajándékot még nem találtunk. Tudom nem mindenkinél szokás de az én családomban és a völegényem családjában is az.
Esetleg valakinek van valami ötlete mi legyen az?
Előrre is köszönöm az ötleteket. :)
További ajánlott fórumok:
- Köszönő ajándék tanárnőnek. Ötlet?
- Milyen köszönő ajándékot adnátok az esküvőn a vendégeknek?
- Sziasztok! Tudtok vmi maradandó szép ajándék ötletet búcsúzó ovódai ballagásra az óvónőknek? Köszönöm ha válaszoltok!
- Milyen köszönő ajándékot lehet adni az eskövőre meghívott vendégeknek?
- Milyen ajándékot szoktak venni negyedikes leköszönő tanárnéniknek?
- Segítség! köszönő ajándékra szeretnék verset!