Mi kell az embereknek, hogy észbekapjanak? (beszélgetés)
Ebben teljesen igazad is van, borzasztó csapás vagy csalódás kell ahhoz, hogy merjünk változtatni, hiszen azzal újra kell kezdenünk előről mindent.
A kor előrehaladtával meg még nehezebb, Aliszanak igaza van abban, hogy nyitottnak kell lenni, és vállalkozónak az újra, csak elindulni nehéz, aztán ha megvan a megfelelő önbizalom, akkor már megy minden magától. Az első lépésként mindig az önbizalmat kell fejleszti.
Nincs. Minek állítsak magamnak korlátokat? Nem vagyok a magam ellensége. Nem akarok úgy megöregedni, hogy nem tettem meg dolgokat.
Kíváncsi természetem van, szükségem van az új dolgokra, kihívásokra, tapasztalatra.
Hajrá mindenkinek! :)
A berögződéseket átgondolni,és megoldást találni rájuk.Ennél nehezebb talán nem is létezik,mint "falakat" bontani önmagunkban.
Személy szerint sokat tudok arról mi gátol meg a céljaim elérésében,de a tudatosság nem elég,ezért dolgozok magamon folyamatossan,egyre jobb és jobb lesz a helyzetem az idő előrehaladtával.Sokszor kaptam észbe már,de cselekedni kell.
Én sosem teszem meg, amit akarok, mert félek, hogy nem sikerül, s nem akarok csalódni. :-(
Ritka buta felfogás, tudom, de ez van. :-(
Én nem bánok meg utólag semmit, pláne azért, mert olyan kevés az önbizalmam, hogy egy csomó dologba bele sem vágok, így nincs mit megbánni. Félek a csalódásoktól, a kudarcoktól, az ismeretlen helyzetektől...ez van. Csak a biztos talajon való mozgolódást csípem.
De ez nem volt mindig így. Egy kudrac kedvét szegi a további próbálkozásoknál, legalábbis nálam.
Folyamatosan csak ilyen dolgokat teszek. Most épp adódott egy lehetőség, amit-úgy gondoltam-megragadok, de végül akadályba ütköztem, és nagyon úgy néz ki, hogy megint marad a nagy nulla helyzetkép:(
Próbálok szemléletet váltani, de nekem nehéz.
További ajánlott fórumok:
- Más is szokott irigykedni arra, hogy a szép embereknek minden milyen könnyen megy és mennyire lazák, nyugodtak?
- Hogy van az embereknek ennyi pénze?
- Miért jó az embereknek azt vágni a másik fejéhez, hogy nem normális, keressen fel orvost?
- Nagyon nem tetszik ez a világ, hogy az embereknek nem...
- Fészbukon megoldható hogy bizonyos embereknek ismerősei legyek ugyan, de a chaten ne találkozzunk?
- Van olyan hogy civil embereknek megmutatják milyen egy katonai kiképzés? Élőben persze a civil vesz rajta rész ilyen több hetesre gondolok!!