Fészbukon megoldható hogy bizonyos embereknek ismerősei legyek ugyan, de a chaten ne találkozzunk? (tudásbázis)
8. diegóóó (válaszként erre: 7. - Molyka)
2012. jan. 4. 19:40
szívesen. :) Sikerült?
7. Molyka
2012. jan. 4. 19:29
Köszi!
6. diegóóó
2012. jan. 4. 19:25
bocsi...bal oldalon van olyan, hogy listák...
5. diegóóó
2012. jan. 4. 19:20
Jobb oldalt van olyan hogy listák...létrehozol egyet. Oda bepakolod azokat akikkel nem akarsz beszélni. Aztán a chat résznél van olyan, hogy limit
availability. Itt amelyik "listát" kipipálod azok látnak chaten, amelyiknél kiveszed a pipát azok nem. Remélem valamennyire érthető amit írtam. :)
4. bige
2012. jan. 4. 19:14
vagyis pontosabban kijelentkezhetsz a chatből. viszont akkor azt sem látod, hogy ki van fent. valahogy lehet korlátozni is, de azt én még nem próbáltam
3. Timmy0520
2012. jan. 4. 19:12
A jobb alsó sarokban a chat melleti ikonra kattintva vedd ki a pipát az available to chat elől.
2. bige
2012. jan. 4. 19:12
persze. láthatatlanná teheted Magad
1. Molyka
2012. jan. 4. 19:09
Fészbukon megoldható hogy bizonyos embereknek ismerősei legyek ugyan, de a chaten ne találkozzunk?
További ajánlott fórumok:
- Megismertem egy új fiút. Mikor találkozzak vele?
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Miért kínos az embereknek érzelmekről beszélni?