Ó,most csak provokatívan viselkedett,dugába döntve az összes nagy elhatározásomat visszafogottságomat illetően...Viszont nagyon lendületbe vagyok,érzem sikerül...:P
Na hát ha olyan ari...az a "rosszabb" mert ilyenkor próbáljon meg az ember lánya ellenállni! Nem megy. És amikor félmosolyal,össze szükült szmmel néznek....ahhh ! Ja,hogy most az én arimról beszéltem? :-). na a barátnőmmel most minden ok.Remélem marad is igy.
Na én sem vagyok egy alkesz...,de azért pár pohárka ez+az még nem árt meg.Nekem. De hát tudom,h másnak egy is sok! :-DDD! Amúgy meg az 1 üveg martini sokáig tart ám :-D !
Ilyet!!!Bár az igazi női ital...:) Itthon nekem nincs ilyesmi betárazva...Ritkán iszom alkoholt,akkor is totál kiüt egy kevés is.(ez kérlek nagyon gazdaságos!!!:D)A múltkor voltam haveroknál és megittam 1 pici pohár pályeszt.Házi volt,hát gondolhatod...Te!Sacc per kb.negyed óra múlva keresztbeállt a szemem tőle,hát mondom ilyen nincs...Erőteljes koncentrálásomba került,hogy ki ne derüljön hirtelen támadt kettős látásom...:DDD
Nehéz.Ettől félek én is.Már most többet érzek felé,mint pár napja és ezt nem akarom.Korai.Nem vagyok túl még egy-két dolgon és az életem is szar úgy ahogy van...
Te!Nekünk be kéne ülni egy bárba,hülyére martinizni magunk és közben szidni a világ összes pasiját!:DDD
Igen lehetséges,hogy most még amig annyira nem kötődsz hozzá ,megpróbálhatnád újra egyedül. Höhö..melyik pasi nem élvezi...De akár igy is izgi lehetne....mit lehetne? Az is. (tapasztalat)Csak hát nehéz közben nem sérülni.