Ezt ilyen hamar így elkönyveled, mert valaki első hozzászólóként ezt mondta?
Ez attól függ, ki milyen ember. Egy útszéli munkás biztos minden nő után fütyül. Nekem személy szerint első sorban azon jár az eszem, hogy miből tudok pénzt csinálni, a semmit eladni valamiért:)) Aztán persze sokat gondolkodok azon is, hogy miért létezünk ezen a földön? Politikán, háborúkon, tudósokon, autókon. És persze arra is, hogy mennyire jó, hogy vannak nők is velünk, mert nélkülük nagyon unatkoznánk a világban.
- Hölgyem, nincs valami ötlete, miért ugrott ki a főnöke az ablakon?
- Sajnos nincs. Pedig olyan kedves ember volt. A múlt hónapban vett nekem egy igazi szőrmebundát, a múlt héten egy sportkocsit, ma pedig egy igazi gyémántgyűrűt! Aztán azt mondta, szeretne velem lefeküdni, és megkérdezte, mit kérek cserébe?
- És mit mondott neki?
- Azt, hogy az irodában mindenki 50 dollárt szokott adni.
Tehat akkor mondjuk ugy hogy pl ha vki kerdezget feloled ismerkedik viszont perverz vicceket mond de utana azt mondja nem kell komolyan venni az hulyites?
Ha egy férfi komolyan bszél és nem stiklizik, azt pontosan érezni fogod. Akkor Ő fog törekedni arra, hogy megmaradj neki és nem hagy kétségek között..nem tűnik el, nem játsza az eszét, nem hazudozik..
nem tudom sokszor megerteni a ferfiakat mint ahogy sokan masok....de aki 30felett van azt meg nehezebb vagy csak en lennek rosz emberismero???velemenyeket szeretnek:) PL nalluk ,nallatok mi a nyomulas?mit tetsztek ha tetszik egy fiatalabb csaj ????es megis miert jobb egy fitalabb????