Mi hízlal és mi nem?Miből ehetünk bármennyit? (beszélgetés)
Uristen!!! Miről beszéltek???? A gyümölcsben szénhidrát??????? mióta?? ez kb olyan mint a szalonna amiben 0-gm a szénhidrát és még is hizlal.Gyümölcscukor van benne ami azonnal felszívódik és NEM HIZLAL.
A magas keményítőtartalmu dolgok HIZLALNAK MERT NEHEZEN SZÍVÓDNAK FEL ENERGIASZOLGÁLTATÁSSAL JÁR EZÁLTAL HIZLAL....Gyümölcs-Zöldség töménytelen mennyiségben mehet + napi 3-liter folyadék.
A kisebb cukortartalmú gyümölcsöket, pl. alma, meggy, eper eheted amikor akarod, de azért ezeket se jó túlzásba vinni. Pl. 1-2 alma egyszerre bőven elég, ha sokat eszel csak savat csinál.
Nézz utána a tápanyagtáblázatban, amelyikben kevés a szénhidrát, azokból többet ehetsz.
Gyümi: sok.
Bármi másból ehetsz, csak a mérték a lényeg :)
Mmmm... finom somlói galuska, ahogy csak ÉN tudom :)
jah, értem
hát akkor sok gyümölcs... és kitartás
Nem értem a kérdést... Mért kellene valamiből bármennyit enni???
Mindig annyit kell enni, amíg jól nem lakik az ember, és azt, amit kíván.
Én még olyanról nem hallottam, hogy gyümölcs hízlalna...
Sziasztok!
Igazából sokan leírták ezt már különböző könyvekben, hogy mi hízlal és mi nem. Elég elolvasni ezeket és máris "beljebb" van az ember.
Zöldség és gyümölcs!
Én nem tapasztalram,h a gyümölcs hízlalna!Jobb választás,mint 1 szelet pizza!Általába minden gyümölcsbe van C-vitamin,ami ugyebár zsírégető hatású!
Az ananász szerintem zsírégető,tévhitként szokták emlegetni.Nekem bejött!
Most olvastam, hogy az ananász zsírégető hatása kamu, sőt viszonylag sok CH-ot és cukrot tartalmaz.
Csak óvatosan vele.
Gyümölcsök
Ananászból amennyit tudsz ehetsz, mivel zsírégető.
Alma egres citrom grapefruit szintén bármennyi ehető.
Banán eper cseresznye barack körte narancs nem.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt - bármilyen módszerrel és bármennyi kilóról indulva, de egymást segítve - április 14-től!
- Egy terhes kismama ehet bármennyi mákot?
- Gyümölcsnapon, bármennyi gyümölcs fogyasztható?
- Nagyon nehéz a munkám, de imádom. Bármennyi energiát képes...
- Álmos vagyok. Mindig. Bármennyit alszok, nem elég. Úgy...
- 90 naposnál ebédig gyümit bármennyit lehet enni? És délután, mi lehet a nasi?