Mi az oka, hogy 2 egymást követő megvonásos vérzés elmaradt, úgy hogy közben rendszeresen szedem a fogamzásgátlót? (tudásbázis kérdés)
Persze és igen a fogibogyó egyik nem épp szimpi mellékhatása, hogy "kicsinálhatja" a májat, persze ez nem mindenkinél jön elő, de nem árt nézetni, hisz hormon tartalmú gyógyszer, ha jól tudom fel is van tüntetve a betegtájékoztatón!
Egyik ismerősöm pl. a mája miatt nem szedhet fogibogyót!
Igaz, hogy szintén feltettem ezt a kérdést tegnap is csak úgy gondoltam, hogy nem mindenki olvassa el ezt a kérdést a teherbeesés témakörnél ahová először írtam.Aktuálisabbnak és kézen-foghatóbbnak tartottam, hogy itt többen reagálnak rá.Köszi amúgy azoknak akik többX is válaszoltak! A helyzet az hogy ma voltam dokinál: UH-negatív, megvizsgált, elküldött laborba(holnap lesz eredmény) és azt mondta, hogy folytassam a gyógyszer szedését és ha a következő hónapban sem jelentkezik a vérzés akkor majd kitalálunk valamit.
Jó hosszúra nyújtottam de 100 szónak is 1 a vége, a kíváncsiságom hajt és érdekel, hogy ez mennyire egyedi eset!
KÖSZI MINDENKINEK
Nekem is kimaradt 1. teszteltem és negatív lett. Elmentem dokihoz,csináltak uh-ot is de semmit nem találtak.
Azért ha 2 kimaradt mindenképp menj dokihoz szerintem.
Szia!
Írtál már ki egy hasonló fórumot, láttam nem jártál sikerrel!
Nem vagyok orvos, de szerintem ez nem játék, jobban tennéd, ha elmennél a dokidhoz, hátha elküld egy laborra, lehet hogy meggajdultak a hormonjaid, ilyenkor viszont a májadat is kiütheti, így Én a Dokit javaslom!
És igen a terhesség is benne lehet a pakliban...még akkor is ha csináltál tesztet!
Jó egészséget!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- 2 éve rendszeresen szedem a Milligest fogamzásgátlót, eddig semmi gond nem volt, most megint megjött. Mitől lehet?
- Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e kapni valamilyen(nem rendszeresen) szedhető fogamzásgátlót recept nélkül? vagy mit érdemes kiíratni?
- Jöhet hamarabb a megvonásos vérzés fogamzásgátló mellett?
- Mi lehet az oka, hogy 2 egymást követő megvonásos vérzés elmaradt, úgy hogy közben rendszeresen szedem a fogamzásgátlót?
- Kimaradhat az első megvonásos vérzés fogamzásgátló szedésénél?