2 éve rendszeresen szedem a Milligest fogamzásgátlót, eddig semmi gond nem volt, most megint megjött. Mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
és most milligestet szedsz?és attól van sok vérzésed?
nem tudom...én is milligestet szedek de nekem nem nőtt meg a mennyiség,bár nekem a tabi szedése előtt se volt sok.Semmi problémám nincs evvel a gyógyival!:)
A szünet időt sanjos nem tudom biztosra de mintha úgy emlékeznék én is hogy 2 év.Szerintem nem sok a 2,5 év sem!
Sziasztok!
Én is szedtem 1 évig a Milligestet, de nekem abszolút nem volt jó. Az volt az első fogamzásgátló gyógyszerem, amit életemben szedtem, a dokim azt mondta, hogy alacsony hormonos, ehhez képest (előtte sem voltam vékony) az első 3-4 hónap alatt felszedtem 20 kg-t. Én azt csak a bogyónak tulajdonítottam, azóta szedek másikat, de ez sem az "igazi".
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha pár nappal előbb szeretném, hogy megjöjjön a vérzésem, akkor a 21 tablettából elhagyhatok 2 db-ot mondjuk? És akkor melyik színűből vegyek be kevesebbet?
sziasztok!
szerintetek a Milligest mennyi idő alatt szépíti meg a bőröm? Már 2 hónapja szedem és semmi... igaz eddig sem volt vészes a bőröm, de szeretném ha gyönyörű lenne:)
nincs it
Majd írd meg, mi lett végül :)
De nem kell aggódnod, smmi gond nem lesz, lehet, hétfőre el is múlik majd
Vagy kihagytál, vagy előző ciklusban többet/kevesebbet szedtél be, pl. eltoltad 1-2 nappal a mensest.
Nálam nem volt szedéshiba, mégis volt köztes vérzés. De szerencsére azóta sosem.
Huh....ez ijesztő, én is azt szedtem, de csak 1,5 évig, majd szakítás, s most megint elkezdtem, lassan fél éve.
Vagy stresszesebb mostanság az életed, vagy bármi más lelki oka is lehet. Vagy az, h nem szüneteltél. Bár a Milligest-re nincs ráírva, hogy kellene évente 1 hónap szünet, vagy 3 évente 3 havi, de egy ismerősöm tart szünetet, bár nem ilyet szed.
Szerintem feltétlen látogasd meg az orvosod, vagy csak hívd fel, lehet hogy azonnal tud majd valamit mondani...
További ajánlott fórumok:
- Mi a tapasztalatotok a Milligest fogamzásgátlóval kapcsolatban?
- A milligest fogamzásgátlónál volt valakinek olyan tünete hogy a 14. nap környékén alhasi fájdalmai voltak?
- Milligest fogamzásgátló abbahagyása után mit tapasztaltatok?
- Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e kapni valamilyen(nem rendszeresen) szedhető fogamzásgátlót recept nélkül? vagy mit érdemes kiíratni?
- Milligest fogamzásgátló tablettával el lehet tolni a mensit?
- Mi az oka, hogy 2 egymást követő megvonásos vérzés elmaradt, úgy hogy közben rendszeresen szedem a fogamzásgátlót?