Mi lehet az oka, hogy 2 egymást követő megvonásos vérzés elmaradt, úgy hogy közben rendszeresen szedem a fogamzásgátlót? (tudásbázis kérdés)
5. euestou
2010. nov. 22. 11:14
Lyndinette20at, már 1 éve szedem és eddig nem volt baj...
4. 2a44b32e51
2010. nov. 22. 10:35
Attól függ milyet szedsz, mert pl: a Qlaira fogamzásgátlóra oda van írva hogy egyáltalán nem is lesz tőle menstruáció....
3. euestou
2010. nov. 22. 10:35
Nagyon szépen kérem azok írjanak, akiknél már ez előfordult vagy, akik hallotak ilyen esetről.Bármi tanácsot szívesen fogatok.
Még annyit fűznék hozzá, hogy az első kimaradását követően 5nappal csináltam tesztet mely negatív lett majd kb 2héttel ezelőtt ismét csináltam és az is negatív lett.
Előre is köszönöm azoknak a segítségét akik hozzászólnak!
2. vkatka
2010. nov. 22. 10:34
Ilyen nekem is volt, összezavarodott a hormonrendszerem. Egy hónap szünetet tartottam, és nagyjából helyre állt.
1. euestou
2010. nov. 22. 10:32
Mi lehet az oka, hogy 2 egymást követő megvonásos vérzés elmaradt, úgy hogy közben rendszeresen szedem a fogamzásgátlót?
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- 2 éve rendszeresen szedem a Milligest fogamzásgátlót, eddig semmi gond nem volt, most megint megjött. Mitől lehet?
- Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e kapni valamilyen(nem rendszeresen) szedhető fogamzásgátlót recept nélkül? vagy mit érdemes kiíratni?
- Mi az oka, hogy 2 egymást követő megvonásos vérzés elmaradt, úgy hogy közben rendszeresen szedem a fogamzásgátlót?
- Jöhet hamarabb a megvonásos vérzés fogamzásgátló mellett?
- Kimaradhat az első megvonásos vérzés fogamzásgátló szedésénél?